aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Spring | |
Straat | Willemsparkweg 177 | |
Postcode | 1071GZ | |
Plaats | Amsterdam | |
Telefoon | 0206754421 | |
Fax | ||
info@restaurantspring.nl | ||
Informatie | Rosalie naar Opa en Oma toe en wij met z'n tweetjes een dag en nachtje naar Amsterdam. Voor de avond hebben we gereserveerd bij Spring, dat ligt niet te ver van ons hotel in Oud Zuid. De recensie op Iens hebben ons overgehaald om hier naar toe te gaan, we zijn benieuwd!
Het restaurant ligt op een kruispunt, bij een Tramhalte, mooie lokatie. Bij binnenkomst valt meteen op dat het erg licht is en erg smal van binnen. Dat het zo licht is komt vooral doordat het weer langer licht is en het nogal grote ramen heeft met geen raam decoratie of iets dergelijks. Het licht maakt mij niet zoveel uit, de krapte van binnen wel. De tafels staan nogal dicht bij elkaar en later blijkt dat het ook erg rumoerig is, "een kippenkooi ;-)". De binnenkomst is erg vriendelijk, attent en vriendelijk personeel. Snel kunnen we wat drinken bestellen en dan krijgen we de kaart. De kaart is redelijk uitgebreid en het is moeilijk kiezen, er is ook nog een menu van de dag. Wij gaan uiteindelijk a la carte. Eerst krijgen we nog een amuse, een springroll van spinazie, feta en pijnboompitten met een komkommerdressing. Erg lekker. De keuze valt op: Gemarineerde tonijn met avocadocreme en limoen en een oesterkroketje, voor Alice de Coquilles met crabcakes en tomatencoulis. De tonijn is heerlijk zacht en het voelt erg licht aan, dat is wel zo goed, zeker als je weet wat we vanmiddag al gehad hebben ;-). Het is een lekker fris gerecht. Halverwege ruilen we ons bord zodat ik ook de coquilles goed kan proeven. Alices gerecht is ook erg lekker, de flinke coquilles lekker gebakken met een lekker krabkoekjes. Beide gerechten anders maar beide super lekker! Het vermelden waard is het brood en vooral de boter die we erbij krijgen. Deze boter is van rauwe melk gemaakt met zeezout (denk ik) en dit is de lekkerste boter die ik ooit heb gehad!!! Heerlijk!!!! Als hoofdgerecht neem ik het Piepkuiken met morillesaus/jus en asperges met Artisjok tortelini, Alice neemt de risotto met zalmforel en asperges. Mijn gerecht is echt helemaal top, zoveel smaken op mijn bord wat allemaal samenkomt met de saus (vindt het meer een jus lijken). Het piepkuiken is perfect gebakken met als toppertje het geconfijte stukje!!! De risotto is ook erg lekker, al vind ik deze wat gewoontjes...... ik zou liever een ander soort basis zien, zoals paddestoelen en/of truffel ;-). Hij is verder wel gewoon goed! Als toetje neem ik de Citroenkwarktaart met citroenijs en Alice neemt de Sinasappel Creme brulee met ijs. Beide zijn erg lekker, vooral het citroenijs vind ik lekker, heerlijk fris. Heerlijk gegeten, daar ligt het niet aan, alleen jammer van de drukte, doordat het zo'n klein, krappe zaak is. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 14-4-2008 | |
Fotos |