Sol Food

Soort Italiaanse Specialiteitenwinkel
Naam Sol Food
Straat Strawinskyplein 10
Postcode 3161 WG
Plaats Rhoon
Telefoon 010-5015586
Fax 010-5010260
Email
Informatie Leuk en lekker adres voor vooral Italinaanse afhaal/traiteur gerechten. Leuke bediening ze verkopen ook heerlijke diverse olijfolien. De afhaalgerechten alleen in de over warm maken en je hebt een verrukkelijke maaltijd, echt een aanrader !!!!!!!!!!!
Social
 
Door Veronique Broeder
Datum In 20-12-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Curt
Reactie Mooie zaak Auke!!!!!

Ik denk dat ik maar eens een hapje kom eten!

Groeten, Curt.

Datum
Naam William
Reactie Op de laatste training als laatste happendienst voor het hele hockeyteam, kom dan nog maar eens met iets origineels... Nou dat is gelukt!! Spiegelbuffet, Tapas, vers brood en smeersels van Sol Food. Helemaal TOP!! en natuurlijk de boeken in gaan als de lekkerste happendienst van het seizoen 2007/2008 :-)

Datum
Naam koos
Reactie deze postbode heeft woensdag ossehaas met tagiatelle gegeten, overheerlijk was het, kom gauw weer terug, en mijn collega's ingeseint wie weet, groetjes koos.

Datum
Naam Richard
Reactie De lasagne is onovertroffen!!

Datum
Naam Cees en Corine
Reactie Wij verzinnen elke week wel een reden om even langs te wippen en laten ons regelmatig door Auke verrassen door te zeggen: maak maar wat lekkers. Wat een verwennerij ieder keer. Binnenkort verzorgen zij de catering voor ons tuinfeest voor 60 pers. We kijken er al naar uit.

Auke en Kirsten: veel succes met deze geweldige zaak.

Datum
Naam Marianne
Reactie Vrijdag....bijna weekend en geen zin om te koken.
Dan is de keuze snel gemaakt...Sol Food!
Heerlijke verschillende soorten tapas,brood met smeersel en een lekkere fles wijn erbij.
Beter kan je het weekend niet beginnen!!!

Datum
Naam Mireille Caron
Reactie Vandaag hadden we geen zin om te koken en we hebben twee maaltijden bij Sol Food gehaald. Het is zo'n relaxed idee dat je ´s avonds alleen de maaltijden in de oven hoeft te zetten en daarna kan smullen. Mijn twee jonge dochters vinden het brood van Sol Food zo lekker, dus nemen we ook een tomatenstokbrood mee (met smeersels natuurlijk). Ook voor een toetje kan je bij Sol Food terecht. We konden de verleiding niet weerstaan om twee stukken tiramisu mee te nemen. Helaas is lekker maar ene vinger lang :-). Super adres!!

Datum
Naam nathalie
Reactie Al meerdere malen hapjes besteld voor verjaardagfeestje/oud en nieuw. Altijd heel goed verzorgd en heel erg lekker. Echt een aanrader!