So Phi

Soort Restaurants
Naam So Phi
Straat Rijnkade
Postcode
Plaats Arnhem
Telefoon
Fax
Email
Informatie
Social
 
Door Maarten Hermans
Datum In 9-8-2010
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Leuke lokatie en een leuke formule, kleinere gerechten iets groter dan een voorgerecht.

Wij gingen hier als oud collega groepje eten. Het is een erg leuk restaurant om te zien en mooie inrichting. Helaas was het zitcomfort wat minder, te lage stoelen, zeker als je wat langer bent.

De keus viel op een 4 gangen verrassingsmenu.

Eerst heilbot in limoenolie met wasabi krokantje, zalmkaviaar, yuzumayo. Yum!!

Dan Hoender met een schuim van aubergine, pata negra, cantharellen daarbij nog een ravioli met spinazie ricotta.

Hoofdgerecht Hertebiefstuk met cantharellen en een jus met cranberry's en nog wat gecarameliseerde witlof en pastinaakpuree.

En het toetje weet ik niet precies meer, lekkere kletskop.

Erg lekker gegeten @sophilounge. Lekkere kleine gerechtjes. Toppertjes de heilbot en hoender, echt top. Okay was het hert en het toetje.

Hier kom ik nog wel eens terug!

Datum
Naam Robert Verbeek
Reactie Woensdag 29 september 2010 met z'n drietjes gegeten. We konden precies aan zo'n klein tafeltje, wat in het begin best klein leek. Door het concept van kleinere hoeveelheden, maar wel een aantal gangen, past alles echter precies op de tafels. Wel even wennen in het begin, maar ook erg knus.

Ik heb het volgende gegeten:
1. Gebraden wildzwijnshaas & Elzasser zuurkool en schuimige saus van Riesling. Dit heb ik twee maal genomen, zo lekker was het.
2. Gepekelde kalfsmuis van de BBQ & gepofte mais en krokant buikspek in soja
3. Potje thee met allerlei zoetigheden en marengue koekjes.

We hebben een heel bijzonder fijne avond gehad. De sfeer was erg goed, het personeel aardig en vakkundig en het belangrijkste: het eten was zalig.

Enig minpuntje vond ik het volume van de muziek. Die had ietsjes zachter gemogen.

Rapportcijfer: een vette negen.

Datum
Naam Maarten Hermans
Reactie Op een mooie lokatie aan de rijn..in een zeer sfeervol restaurant met leuke en vlotte bediening. Op kleine (wellicht iets te) kleine barokke stoeltjes kan je kiezen uit de kaart (ongeveer 12 gerechten) of een menu. Ik heb een menu van 3 hartige en 1 zoet gerechtje genomen en het was heeeerlijk!!
Het is geen tappas maar het zijn kleine lekkere gerechtjes. Wat er allemaal precies werd voorgeschottelt weet ik niet meer zo precies maar o.a. garnalen op een risotto bedje met knoflookschuim en zo nog meer...Ga zelf proeven!! Het is de moeite waard een menu van 3 hartige en 1 zoete is 32,= p.p. dus best te betalen.