okt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Vlees Specialiteitenwinkel/slagerij | |
Naam | Slagerij de Leeuw | |
Straat | Utrechtsestraat 92 | |
Postcode | 1017VS | |
Plaats | Amsterdam | |
Telefoon | 020-6230235 | |
Fax | ||
info@slagerijdeleeuw.nl | ||
Informatie | Voor 2e kerstdag gingen we hier wat halen. Al zoveel dingen over deze slagerij gelezen, dus zelf proberen. We wilden in ieder geval een truffel proberen.
De bestelling werd, Kerstkapoen gevuld met kalfsgehakt, truffel en ganzelever, voor 3 personen met truffelsaus. Een Springroll, gevuld met iberico buikspek, gambas, koriander, etc. met een oosterse dressing. En Wagyu bouilli met Pain Polain en in balsamico gemarineerde uitjes en augurkjes. Om te proberen ook nog paddestoelensaus, lamssaus en 2 plakken speenvarken plus dus een wintertruffel. Het ophalen bleek een heel karwei het was er nogal druk. Tijdens het wachten snackte Rosalie van de probeer bakjes met worst, dat was dus wel leuk. De bestelling werd gecontroleerd en alles klopte alleen schrok ik erg van de Kerstkapoen, mijn vraag voor 3 personen was niet doorgekomen ofzo want zo'n Kerstkapoen bleek een kip te zijn van 4kg. Niet alleen qua prijs werd het dan erg veel maar dus ook de hoeveelheid. Dit vond ik erg jammer, dat hadden ze toch echt moeten melden. Tuurlijk ook ik had minder makkelijk moeten zijn en goed moeten navragen wat het was (ik ging uit van gefileerde kuikens oid gevuld met de kalfsfarce). Ach ja, uiteindelijk hebben we ervan gegeten met z'n zevenen, maar toch hielden we nog de helft over. Dit gebeurt mij niet meer!!! Wat ik er van vond, nou in eerste instantie na het ophalen was ik chagerijnig ;-). Toen we het dus op kerstavond klaarmaakte was het heel erg goed gelukt en het smaakte top. Wat me tegenviel was de truffelsaus, ik ken dus eigenlijk alleen de witte truffel, de zwarte wintertruffel vind ik weinig bijzonder. Dat merkte we ook in de saus. De paddestoelensaus was heel erg lekker. Op 2e kerstdag de springroll en de wagyu bouilli met brood waren erg lekker. Al met al redelijk tevreden, qua smaak wel okay, qua prijzen vind het allemaal wat te veel. Dan verwacht ik eigenlijk meer dan ik eigenlijk zou moeten. Ik wil er zeker nog eens terug om een ribeye Wagyu of Rubia te proberen met een lekker sausje. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 28-12-2007 | |
Fotos |