Simon Levelt Emmen

Soort Koffie/Thee Speciaalzaken
Naam Simon Levelt Emmen
Straat Chagallpassage 11
Postcode 7811 DG
Plaats Emmen
Telefoon 0591-646467
Fax 0591-647814
Email emmen.cp@simonlevelt.nl
Informatie Simon Lévelt Koffie & Thee speciaalzaak.

Wij hebben meer dan 160 soorten thee in ons assortiment en meer dan 24 soorten koffie.

(H)eerlijke pure theeën, zowel groen, zwart als oolongs. Gearomatiseerd en uit diverse windstreken van de wereld.
Direct betrokken van de plantages dus ook een eerlijke prijs voor de boer en topkwaliteit! Veelal ook biologisch, met EKO keurmerk.

Lekker koffie, vers voor u gemalen. Voor zowel espresso, snelfilter, cafetière enz.
Wij branden de koffie in eigen beheer, ook een aantal biologische variëteiten.
Geniet is van een (h)eerlijke bak verse koffie in vele smaken, 100% Arabica en melanges.

Tevens het adres voor leuke cadeaus, espressomachines, onderhoud voor uw machine, theepotten en alles wat verder met koffie en thee te maken heeft.

Simon Lévelt Koffie & Thee
In de Vlinderpassage naast V&D/Xenos
Chagallpassage 11
7811 DG Emmen
0591-646467
http://www.simonlevelt.nl
Social
 
Door Michel Hendriks
Datum In 27-7-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Jeroen
Reactie Inmiddels ben ik bij Simon Lévelt in Emmen geweest. Het is een heel leuk gezellig winkeltje met een enorm knusse sfeer. Erg leuk om gewoon al eens binnen te lopen en nog leuker om dan daar ook meteen thee te kopen (heb er redelijk wat losse groene jasmijnthee gekocht, want A: die is bij hun erg lekker en B: ik houd namelijk helemaal niet van koffie). En mijn ervaring is dat ze daar bovendien ook heel erg deskundig zijn, want als je iets wilt weten kunnen ze je namelijk heel goed informeren en duidelijke uitleg geven.

Ik kom uit het verre Oosten des lands (Twente, Hengelo). Bij mij in Twente is er (nog steeds) geen filiaal van Simon Lévelt. Eerlijk gezegd vind ik dit een groot gemis, maar goed ze zijn een franchise-organisatie en dus afhankelijk van A) franchisers die er een willen openen en B) afhankelijk van beschikbare (geschikte) locaties. Maar ik heb inmiddels vernomen dat er naar alle waarschijnlijkheid er (gelukkig!!!) toch een komt in Enschede. Ik kan eigenlijk niet afwachten. Tot die tijd zal ik het doen met de filialen die er zijn, en waar ik dan toevallig in de buurt kom.

Maar mocht ik ooit weer eens in Emmen komen - vast en zeker omdat de binnenstad er erg mooi is en de dierentuin trouwens ook - dan zal ik daar zeker bij Simon Lévelt weer thee gaan kopen. Kan niet missen, hij zit er naast de V&D.

Datum
Naam Jeroen
Reactie Als ik in Emmen kom, zal ik er zeker eens gaan kijken. Hou namelijk veel van thee. Hoop ook dat u met een winkel naar Twente komt (bijv. in Enschede). Want ik woon in Twente en dan is Enschede weer een (heel) stukje dichter bij voor mij.

Datum
Naam Mevr. van der Vlugt
Reactie We waren al bekend met het concept van Simon Levelt en zeker zeer verheugd om deze winkel ook in Emmen te vinden. Eindelijk weer een winkel erbij met kwaliteit en stijlvolle producten, dat kunnen we hier goed gebruiken. Het personeel is erg vriendelijk en vertelt met passie over de koffie en thee die zij verkopen. Hun service bij aanschaf van een espressomachine was geweldig, bij ons aan huis aangeleverd! Echt een aanrader voor iedereen die de smaakloze pakken koffie en thee uit de supermarkt zat is!