Silkroad

Soort Restaurants
Naam Silkroad
Straat Nieuwstraat 54a
Postcode 6811 HX
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4460006
Fax 026-4459630
Email info@silkroad-restaurant.com
Informatie Afgelopen zaterdag hebben we hier met Wouter en Monique gegeten.

Van te voren wist ik dat dit net zoiets als Memories of Asia zou zijn, dus allemaal kleine gerechten en je geeft aan wat je niet lekker vindt. Het grote verschil met Memories is dat het hier wel knus en gezellig binnen is. Het is leuk ingericht en ziet er gezellig uit.

Het eerste gerecht dat we kregen was zalmfilet met een miso saus. Erg lekkere vis met een lekkere saus.

Daarna kregen we Tonkatsu, gefrituurde kip met Tonkatsu saus. Dit vond ik het minst lekkere, het is gewoon gefrituurde hap en dat vind ik niet zo geweldig.

Toen Mongoolse lamskoteletjes, deze waren wel lekker. Met een klein beetje Udon noedels. Wat ik nu wel begon te missen was iets van 'garnituur', bij Memories krijg je vaak nog wat extra dingetjes op je bord, meestal dus een soort minimaaltijd: vlees/vis, groenten en rijst/noedels.

Toen kregen we wat mij betreft de topper, gestoomde dorade met lenteui, soja en rijst. Echt heel erg lekker! Dit ga ik een keertje thuis maken met zo vers mogelijke vis!

Monique en Alice hielden het toen voor gezien, Wouter en ik gingen voor nog 1 gang. Een Koreaanse gang, beetje Kim Chi met Kim Chi rijst en erg lekkere dunne plakjes entrecote met een zwarte sesamsaus. Ook erg lekker en gelukkig de laatste 2 gerechten wel als mini maaltijd, zo zou iedere gang moeten zijn!

Als toetje kregen we wat ijs met vruchten, lekker vers fruit zoals frambozen, aardbeien en passievrucht. Daarna nog koffie met bonbons.

Al met al lekker gegeten, al ga ik dan toch liever naar Memories, die schijnt van binnen opgeknapt te zijn. Qua prijs zullen beide elkaar niet veel ontlopen. Vond wel de prijs voor koffie (Nespresso) belachelijk hoog, € 3,60!
Social
 
Door Marco
Datum In 9-9-2008
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE