aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Sharing Deventer | |
Straat | Golstraat 12 | |
Postcode | 7411 BP | |
Plaats | Deventer | |
Telefoon | 0570-610902 | |
Fax | ||
info@sharingdeventer.nl | ||
Informatie | Afgelopen vrijdag hadden we weer de kans om met z'n tweetjes te gaan uiteten. Die avond was er een nieuwjaarsbijeenkomst vanuit Alice's werk in de schouwburg in Deventer. We moesten daarvoor dus nog ergens wat gaan eten.
In Deventer zitten verschillende restaurants maar door de vele keus en Iens wordt het eigenlijk juist moeilijker om te kiezen! We wilden liever niet Aziatisch al vind ik dat wel super lekker maar om uit te eten met z'n tweetjes kies ik toch liever wat anders. De uiteindelijke keus kwam uiteindelijk door een tip van een collega van Alice: Sharing Deventer. Op tijd gereserveerd want we moesten ook al weer op tijd in de schouwburg zijn, niet dat het anders nou altijd zo laat wordt ;-). Twee jonge kinderen vreten energie! :-) Bij binnenkomst waren we de eerste gasten. Het interieur ziet er mooi uit en wat me opviel was dat het vooral niet te druk was ingericht, dus ook niet te veel tafels. We konden kiezen tussen laag (normale tafels) of hoge tafels. Wij kozen voor laag. Het concept van Sharing is als volgt. Je kiest per tafel voor 3 voorgerechtjes en 3 hoofdgerechten en die deel je. Er is ook een Tasting Menu, daar gingen wij uiteindelijk voor. Na onze keus werd er wat brood en aioli gebracht, lekker brood en lekkere dip. Een leuk begin, iets meer brood misschien? De voorgerechtjes werden leuk geserveerd in een etagere van 3 borden. De 3 gerechten waren: licht pittige, zoete noedels met sesam en een garnalen spiesje, een carpaccio met pesto dressing, pitjes en kaas en als laatste gegratineerde champignons met room, knoflook en oude kaas. Erbij vroegen we nog wat brood. De smaken waren okay en het lekkerst was de noedels met garnalen. De carpaccio een beetje saai en de champignons wat machtig. Het was in ieder geval ruim voldoende. Het jammere vond ik eigenlijk dat het tasting menu gewoon de gerechtjes van de kaart waren en niet een 'verrassing', dit bleek later ook bij het hoofdgerecht zo te zijn. Het hoofdgerecht bestond uit: zalm met geroerbakte venkel en peultjes en dillesaus, varkensmedaillons met compote van rode ui en kipspiesjes met tandoori en bloemkool en koriander mayo. Ook dit weer mooi in een etagere geserveerd met erbij wat salade in pestodressing en een puntzak frietjes met apart mayonaise. Hiervan was de varkensmedaillon wat mij betreft de topper vooral met de rode ui compote. De kip was erg droog en wat saai. De zalm gewoon goed gebakken. De salade was wat saai en flauw. De frietjes krokant en lekker. Als toetje kregen we nog een mooi bord met 3 kleine, gelukkig kleine, want de hoeveelheden voor ons zijn genoem misschien zelfs te veel. Het toetje bestond dus uit een stukje cheesecake, een bolletje roomijs met caramel en nootjes en een lepeltje chocolade mousse. Eigenlijk allemaal goed. De koffie na was super, een lekkere macchiato voor mij en een cappuccino voor Alice. Lekker gegeten voor een zeer schappelijke prijs van ca 70 euro het was alleen niet heel bijzonder en wat mij betreft het grootste minpunt was dus dat het tasting menu gewoon gerechtjes van de kaart betrof en niet wat 'van de dag'. Leuk concept. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 12-1-2014 | |
Fotos |
![]() ![]() ![]() |