Rustica

Soort Restaurants
Naam Rustica
Straat Buschstrasse 7
Postcode 41334
Plaats Kaldenkirchen (Duitsland)
Telefoon 21 57 65 47
Fax
Email
Informatie Dit ligt net over de grens bij Venlo, internationale keuken, niet duur en zeer smakelijk.
Social
 
Door
Datum In --
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam ward
Reactie Vroeger ons favoriete restaurant. Langere tijd niet geweest. Dus uit eten met vriendenstel.
Gelukkig buiten kunnen zitten. Eten was zoals we het gewend waren. 100% top. Zeer goede koks wat je helaas niet kon zeggen van de bediening. Wat een stelletje klant onvriendelijke, bijna onbeschofte horken.
De salades werden nog net niet op een afstand op tafel gegooid.Iets proberen te drinken ondanks herhaaldelijk proberen de aandacht te trekken zodat je ze zien, en ze zien je, ze lopen gewoon weg of door. En als je ze dan nog fooi geeft kijken ze je aan of het niet wat meer kan. Nee ons zien ze voorlopig niet meer terug ondanks het heerlijke eten.

Datum
Naam Anne
Reactie Vroeger een van mijn favoriete restaurants.
Tegenwoordig vind ik het daar meer opeten en weg wezen, echt niet meer gezellig.
Als je een beetje wilt afwijken van een gerecht, kan dat alleen maar door bijbetaling.
Ik wilde frites i.p.v rijst, ja dat kon als ik de frites extra betaalde. Tot mijn verbazing kreeg ik idd de frites, die ik moest betalen. Maar de rijst die dan wel standaard bij het gerecht hoorde, was in geen velden of wegen te bekennen.
Van ze zomer was het bloedheet en we wilden persé buiten eten. Helaas was er geen plaats meer zodat de eigenaar ons binnen plaats wilde laten nemen, waar overigens niemand zat. Toen we aangaven daar met die hitte geen interesse in te hebben, werd ons in het joegoslavisch iets nageroepen toen we weg liepen.
Nou klantonvriendelijker kan het niet, het gaat hun blijkbaar nog te goed....

Datum
Naam brenda
Reactie Vanavond hier gegeten, bediening ronduit onvriendelijk bijna onbeschoft. Vooral voor kinderen erg onvriendelijk, dit zijn we in Duitsland niet gewend waar ze normaal gek zijn op kinderen.
Het is er veel te druk, dat de persoonlijke aandacht ver te zoeken is.

Datum
Naam Engeltje
Reactie Ik kom hier al jaren, het eten is goed, vooral voor die prijs. De bediening is wel vriendelijk, maar als 't druk is, hebben ze gewoon weinig tijd. Wat verwachten die zeurders hier eigenlijk??? Geen drol betalen, maar wel 4 sterren kwaliteit??? En als iets niet goed is, of vergeten ( zijn ook maar mensen die daar werken), kun je 't ook ff vragen. Ik kom er al bijna 20 jaar, en als 't ff meezit, de komende 50 jaar ook nog. Groeten aan de zeurneuzen..

Datum
Naam Erik Janssen
Reactie Mopperige eigenaar!

Datum
Naam Leon
Reactie Je krijgt hier wel kwantiteit maar echt geen kwaliteit.
Enorme bergen vlees wat niet te eten is, grote hompen die vreselijk taai zijn.
Onvriendelijk personeel, dat al begint te zuchten als je iets vraagt.
Heb je het eten op dan beginnen ze al rond je tafeltje te draaien, om je zo snel mogelijk weer de deur uit te krijgen.
Vroeger was het hier wel gezellig, maar het is er nu zo groot geworden, dat alles alleen nog maar om het geld verdienen gaat. Geen gezellig restaurant meer.

Datum
Naam Tieske
Reactie Als je van grote hoeveelheden vlees houdt, ben je hier op het juiste adres. Niet zo gezond, wel lekker. Bediening is niet altijd even aardig.

Datum
Naam Koen
Reactie Nou gister hier op aanraden heen gegaan.. Wat als eerste opviel is dat wij geen drankje vooraf kregen en mensen die na ons kwamen wel...

Toen kwam het befaamde eten.. Schnitzel gortdroog en niet te eten, de kortelet gortdroog, het spek was puur zout, het enigste stuk vlees dat te eten was was de hamburger, en zelfs deze was matig..

Ook de aardappeltjes waren een beetje lauw en niet echt goed warm..

Tijdens het eten kwam een ober de asbak halen terwijl er maar twee sigaretten in lagen, lekker zo net boven je bord met eten...

Ook na het eten geen drankje gehad. De rest van het vlees wel maar meegenomen maar toch kunnen weggooien, niemand vond het thuis te eten..

Ik betaal liever ergens 10 euro meer voor minder eten maar wel een stuk lekkerder..

Want dit raad ik iedereen af, beter gaat men naar de griek op de hoek.. Daar krijgt men waar voor zijn geld!

Datum
Naam mauri
Reactie reactie op bart ; moet je niet altyd de goedkoopste schnitsel bestellen toe genaaide hollander

Datum
Naam mauri
Reactie superrr lekker spaaihok en iedereen die dat niet vind moet de zelfde lekkere grote steak hier in dat dure nl maar eens zien te krijgen voor t zelfde geld

Datum
Naam Bart
Reactie Nou mijn mening wijkt nogal af van andere recencies , die grotendeels positief zijn . Ik vind het dus 3x niks. Het lijkt wel alsof ze het vlees met kilo's tegelijk op de grill gooien en het daar dan verder de hele dag laten liggen. Droog door en door gaar onsmakelijk vlees bah.

Datum
Naam romy
Reactie heerlijk eten voor weinig geld!! Service is super snel!!

Datum
Naam Daisy
Reactie een leuk restaurant waar je echt de lekkerste schnitzels krijgt!
personeel is vriendelijk,en je bent goedkoop uit.
Het is ieg mijn favo restaurant

Datum
Naam Antoni
Reactie Ik raad Rustica voor iedereen af. Er hangt geen sfeer en het belangrijkste, het eten is belabberd.

Datum
Naam bussie
Reactie We komen hier ook regelmatig.
het is er wel altijd druk en je moet niet voor de ambiance komen, maar wel voor het goede en lekkere eten, vriendelijke bediening, het lekkere drankje voor en na het eten.
Helemaal goed.

Datum
Naam christa
Reactie wij komen hier al jaren, druk of niet druk kosta heeft altijd un plaats voor ons, het personeel is vriendelijk en het eten is lekker, en rokkie die is altijd in voor een partij handje drukken:0)

Datum
Naam Eddy Meuwese
Reactie We komen hier regelmatig en gaan meestal rond vijf uur als de deuren open gaan, dan krijg je meestal wel een tafeltje. Je krijgt hier heel veel war voor je geld, het is er gezellig en het personeel vriendelijk. Een top adres.

Datum
Naam kevin
Reactie hoi

Datum
Naam Petra
Reactie Inderdaad een goed restaurant.
Wel even reserveren van tevoren, het is er altijd druk.