Rubens Eetcafe

Soort Restaurants
Naam Rubens Eetcafe
Straat Jansplein 53
Postcode
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3513999
Fax
Email
Informatie Voor Bourgondisch grillen, kaasfondue, Steengrillen en onbeperkt gamba's eten.

Social
 
Door Maarten Hermans
Datum In 19-2-2007
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Maarten Hermans
Reactie Zaterdag 17-2-07 hier gegeten met z'n vieren.

Ik had de Kipkluiverij, gegrilde drumsticks en vleugeltjes voor Eur 6,20 als voorgerecht. Deze was op 1 zwart kippevleugeltje na lekker. Dit mislukte vleugeltje werd met excuses weggehaald en met een nieuw biertje (0,4 liter) van de zaak goed gemaakt.

Daarna als hoofdgerecht had ik een Grilletje (min. 2 pers.) voor Eur 16,30. Dit is een houtskool bbq-tje wat op je tafel wordt gezet. En zoals ze zelf op hun site zetten: "Hiermee kun je lekker rustig tafelen, want het vlees blijft namelijk lekker warm op een klein houtskoolgrilletje en zo blijft de aangename smaak van de houtskool behouden.".
Het grilletje bestaat uit drie kleine spiesjes van kipfilet,varkenshaas en biefstuk. Deze wegen ± 100 gram per spies.". Over die 100 gram twijfel ik een beetje...ik denk iets minder. Het biefstukje was wat aan de droge kant.

Daarnaast krijg je een zak échte frieten in een houdertje op tafel. Het ziet er leuk uit en smaakt goed! Ook zit er kruiden over deze friet.

Verder aangevuld met een verse salade (tomaatje, komkommer..etc) op je bord en 4 bakjes saus. De bbq saus, mayo, rubenssaus (iets wat pittige rode saus) en een honingsausje.

Tot slot heb ik een Cappucinomousse met baileys.
Eur 5,50 op. Deze was heel lekker.

Over het algemeen was het qua prijs redelijk tot goed. Na een 3 kwartier ben ik even gaan vragen of ze ons hoofdgerecht vergeten waren maar dat kwam er op dat moment net aan. Ook heb ik wel eens met een droge mond op mijn biertje zitten wachten, evenals de mayo die bijbesteld was maar kwam toen we bijna klaar waren.

Met z'n vieren waren we € 135,= kwijt en dat is niet duur.

Het onbeperkt gamba's eten moet van horen zeggen erg goed zijn....proberen dus?