Ruangthong

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Ruangthong
Straat Wilhelminastraat 23
Postcode 6881LH
Plaats Velp
Telefoon 026-4427213
Fax
Email info@ruangthong.nl
Informatie We hebben hier nu 1x iets gehaald. Pad Thai, die was erg lekker en goed gevuld met gamba's. Het andere gerecht was kip met tamarinde en knoflook enzo, dat was minder goed, wel te eten maar naar mijn smaak te zoet, geen goed afhaalgerecht ook omdat de uitjes echt te zacht waren geworden. Die had je beter apart erbij kunnen geven.

Zeker een aanwinst voor de regio, snel weer eens wat halen.
Social
 
Door Marco
Datum In 21-1-2009
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam patricia.
Reactie Heerlijk hun eten. Alles lekker vers...je kan zo in de keuken kijken wat ze aan het doen zijn. Super alltijd een feest voor me dat eten. Je kan het idd niet vergelijken met het eten uit Huissen....want daar haal ik nooit meer!!! verse groenten.,.bestaat daar uit paprika dus vond ik totaal geen succes. Toevallig net weer besteld 1ste dag open na de feestdagen hihi....smullen. Ga zo door :) groetjes patricia.

Datum
Naam Arjen van Voorst
Reactie Superlekker!
Je proeft dat elk gerecht speciaal voor jou wordt klaargemaakt. Verse ingrediënten, lekkere geuren en smaken; niet alles dezelfde eenheidsworsten-smaak.

Echt een aanrader!

Datum
Naam Marco
Reactie Vorige week na de Posbankloop heb ik hier wat te eten gehaald. Helaas vond ik het wat tegenvallen, in tegenstelling tot de andere reacties vond ik het niet typisch Thais.

Wij hadden Pad Thai genomen en Kai Krapauw met kip. Beide gerechten waren veel te zoet! Er stonden 3 pepers bij de Krapauw maar merkte daar weinig van, in Thailand was dit mijn favoriete gerecht! Daar was het juist zoutig met een pittige smaak van pepers en veel knoflook.

De voorgerechtjes waren wel heel lekker, viskoekjes en sate. Deze vond ik wel echt Thais.

Dan moet ik de Thai in Huissen, Aroy Thai toch echt eerder aanbevelen dan deze. De eerste keer hier halen vond ik beter, zie reactie van toen.

Wil het nog wel een keer proberen en dan een curry en salade nemen.

Tip voor het restaurant zelf, voer iets van afhaalmenus in, liefst ook nog veranderende menus. Zo kunnen mensen makkelijker gerechten gaan proberen.

Datum
Naam Kemp
Reactie Echt thais! Het traditionele eten uit thailand wordt hier geevenaard. We zijn al een aantal keer in thailand geweest, dus spreken uit ervaring.
Wij hebben al flink wat malen eten gehaald en het wordt elke keer weer lekkerder!
Aanrader!!

Datum
Naam Sandra
Reactie Traditionele Thaise keuken. De rode curry is fabelachtig lekker! Een absolute aanrader dit afhaalrestaurant. Wel even bellen van te voren. ze zijn altijd knetter druk.