aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Rozemarijn (Gesloten) | |
Straat | Havenstraat 19 | |
Postcode | 6211 GJ | |
Plaats | Maastricht | |
Telefoon | 043-4506505 | |
Fax | 043-4506509 | |
info@rozemarijnmaastricht.nl | ||
Informatie | Erg lekker gegeten hier toen we een weekendje weg waar in Maastricht, 26 juni, de avond dat Nederland won van Zweden met penalties ;-)
Het was erg rustig toen we binnen kwamen, de keuken zie je meteen als je binnenkomt. Het is een open keuken, dus je kunt constant zien wat ze aan het doen zijn. Ik wil nog wel een keertje een dag mee lopen in een restaurant om te zien hoe dat allemaal gaat. Alice en ik namen het 4 gangen menu en dat is een goede keus gebleken. Op tafel staan wat olijven, lekker brood en boter. Als amuse kregen we een oester en een klein schaaltje asperge creme soep, erg smakelijk allebei! Leuke binnenkomer. Het menu begon met een stukje snoekbaarsfilet op de huid gebakken met creme van aspergesaus, peterselie olie en wat stukjes asperge en aardappel. Erg lekker. Daarna kregen we een gazpacho met een stukje gestoomde makreel. De gazpacho is de lekkerste die ik ooit had, lekker fris en kruidig. Ook erg mooi opgemaakt op een groot bord met in het midden een diep klein gaatje met daarin de groenten en makreel, aan tafel wordt de soep er in geschept. Ook erg lekker. Als hoofdgerecht kregen we ossenhaas met morielles, snijbonen en als saus een truffeljus. Heerlijk zo een stukje vlees te eten, jammer dat die morielles zo duur zijn om niet dagelijks te eten ;-) Als nagerecht kregen we nog een kletskop met ijs en bij de koffie 2 soorten bavarois/mousse. Waarschijnlijk bevatte die 2 mini schaaltjes net zo veel kalorieen als de hele maaltijd ;-) Zoals normaal ben ik niet zo'n nagerechten persoon, maar dit was wel lekker. We hadden precies genoeg aan dit feestmaal en we verlieten het restaurant met een juist gevoel van volheid. Op weg naar het hotel om Nederland te zien winnen ;-) Aanrader! Oh en de prijs, het viel erg mee en het was het zeker waard en de bediening was ook erg aardig. Volgende weekendje/weekje Maastricht komen we terug. |
|
Social | ||
Door | Marco Schellings | |
Datum In | 7-7-2004 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | peter |
Reactie | dit restaurant is vorige maand gesloten. |