Roses Lounge

Soort Restaurants
Naam Roses Lounge
Straat Rijnkade 49
Postcode 6811HB
Plaats Arnhem
Telefoon 026 3519491
Fax
Email
Informatie Afgelopen zondag (31-10-2004) hier gegeten. Ik vond de kaart vrij beperkt in het restaurant gedeelte. Het eten was redelijk, niet super, ook niet heel slecht. Ik had als voorgerecht gamba's met koriandermayo en pasta alioli, smaakte goed al waren de gamba's koud. Alice had de carpaccio, die was redelijk alleen erg weinig. Als hoofdgerecht had ik de entrecote met geroosterde paprikasaus, de saus leek erg veel op een pakje stroganoffsaus, niet vies maar zeker niets bijzonders. Alice had de lasagne met spinazie en zalm, ik vond hem erg flauw.Voor deze keer toch een toetjes genomen, Alice had de koffie met Grand Marnier en zeg maar gerust een flinke borrel ;-) Ik had de 3 soorten creme brulee, vanille was lekker, de Kalua ook de kaneel vond ik wat minder. Toetje was eigenlijk het beste van de maaltijd.Ik wil hier nog wel een keertje naar toe om in het lounge gedeelte te lounchen. De lounche-platter lijkt me wel wat. Allemaal kleine gerechten. Het restaurant niet zo snel.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 1-11-2004
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam boekhour
Reactie 28-5-2012 hier lekker buiten gezeten in het zonnetje, met uitzicht op een tijdelijk aangelegd strand! Prima sfeertje met lekkere house-muziek. Eten is op zich ok, maar voor de betaalde prijs wel behoorlijk weinig en zeker niet genoeg om na een fietstocht een groot lichaam te vullen ;-). Niet dat ik van die grote hoeveelheden eet, ben maar van een hoofdgerecht verwacht ik zowel kwaliteit als kwantiteit. Bediening behoorlijk minnetjes, personeel is wel vriendelijk maar kan de drukte niet aan en gevraagde drank voor tijdens het eten is nooit gearriveerd. Jammer, want de zaak heeft potentie maar op deze manier is het het net niet.

Datum
Naam doris
Reactie goede sfeer, prettige loungemuziek, lekkere smakelijke tapas, leuke vlotte spontane bediening.. beetje prijzig maar zeker voor herhaling vatbaar!

Datum
Naam Dick
Reactie We hebben op Eerste Paasdag in Rose's Lounge uitstekend gegeten. Leuke, verrassende kaart met als hoogtepunt het Grand Dessert. Was echt smullen! Bovendien zeer attente bediening en lekkere stoelen. Wat ons betreft een absolute aanrader en we komen er beslist nog eens terug!

Datum
Naam Hennens
Reactie Het eten was echt slecht. Lamsvlees met couscous, ze hadden het beter kunnen omschrijven als een smakeloze lap diepvriesvlees met plakkerige, taaie risotto. Echt vies gewoon. Ook de tonijnbiefstuk was erg slecht, het zag eruit als een grote grijze homp, was taai en had totaal geen smaak. Jammer dat het eten zo slecht is, want de sfeer en lokatie is geweldig. Het personeel was ook erg onervaren en nam commentaar op het eten totaal niet op.
Hopelijk leest de manager van dit restaurant een keer alle slechte recensies van deze site en overweegt hij/zij serieuze verbeteringen.