Roma

Soort Restaurants
Naam Roma
Straat Rijksweg Noord 13
Postcode 6661 KA
Plaats Elst (Gld)
Telefoon 0481-372082
Fax
Email info@romaelst.nl
Informatie Ze bezorgen ook: 0481-377307. A.s. zondag gaan we hier een pizzaatje eten, dan volgt de recensie.
Social
 
Door Marco
Datum In 10-5-2006
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie 14-05-2006 hier gegeten met z'n tweetjes. We wilden gewoon snel een pizzaatje gaan eten. Mijn ouders hadden hier de week er voor een pizza gehaald en die was lekker. Dat wilde ik ook uitproberen.

Het ziet er uit als een gewone pizzeria, niets bijzonders, de bekende flessen aan het plafond, etc. etc. De menukaart is verdeeld in de Italiaanse gangen + de pizza's.

Wij gingen dus voor de pizzas. Ik had de Pizza Diavola, die ik wat pikanter wilde. Een lekkere pizza, echt de Italiaanse, dus geen belachelijke hoeveelheid ingredienten en saus. Mooi dunne bodem en een 'droge' pizza, dus niet teveel olie of vocht van groenten (die dan waarschijnlijk niet vers zijn!), goed dus. De pizza was belegd met tomatensaus, kaas, uien, wat stukjes chili (beetje, want gevraagd een beetje pikant) en wat kleine plakjes pittige salami. Erg lekkere combinatie en de salami was niet overheersend, gewoon de smaak ervan maar niet te.

Alice had de Pizza Rucola, waar ik zelf ook over twijfelde. Deze pizza was heel anders en na 2 stukken kan ik niet zeggen welke ik lekkerder vond, allebei dus....... maar wel allebei anders. Deze pizza was wat ruimer belegd met rucola, parmaham en parmezaan vlokken, wat er op was gelegd nadat ie uit de oven kwam. Het warme deel was dus tomatensaus volgens mij (misschien was de parmaham ook in de oven geweest ;-)). Erg lekkere combinatie, enige minpuntje, de parmezaan was volgens mij geen echte.

Daarnaast nog een simpele gemengde salade, hier had wel wat dressing bij gemogen. En als toetje 2 cappucinos, die redelijk was (suiker bleef niet op het schuim liggen).

Voor de pizzas zeker voor herhaling vatbaar, de andere hoofd- en voorgerechten wil ik nog wel een keertje proberen.