Robin Hood Bistro-Cafe

Soort Restaurants
Naam Robin Hood Bistro-Cafe
Straat Willemsplein 30
Postcode 6811 KC
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4456025
Fax 026-4465615
Email
Informatie Eenvoudig toch sfeervol restaurantje. Fantastische bediening en een goede kaart. Vooral de menu's zijn een aanrader. Als je het even niet weet laat je dan verrassen. Redelijke prijs en ruime porties. Tot nu toe ongeveer 10 keer geweest en elke keer weer genoten.
Social
 
Door Charles
Datum In 28-2-2003
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Hassan El-Jafoufi
Reactie ik kom er al vanaf de opening en eerlijk is eerlijk het is en blijft een toffe tent, met goed en betaalbaar eten en aardig personeel.
ben er met verschillende zaken relaties naar toe geweest uit vele verschillende landen, en ze schrijven mij er steeds over.

Dus waar moet je naar toe om te eten in Arnhem?

Juist.

Datum
Naam gander
Reactie compliment voor het eten en personeel
voortreffelijk

Datum
Naam karin boekman
Reactie Mijn vriend en ik gaan al enkele maanden elk weekend naar Robin Hood. We zijn helemaal weg van de sfeer, de gastvrijheid van het bedienend personeel en vooral het lekkere betaalbare eten. Voor ons is het elke keer weer een romantisch avondje tafelen.

Datum
Naam Mark
Reactie Donderdag met een gezelschap hier gegeten.
Eten was niet bijzonder goed en...erger nog ik heb een flinke voedselvergiftiging opgelopen, ben er nu 2 dagen later nog steeds beroerd van. Robin Hood bedankt!

Datum
Naam Edwin
Reactie Gezellig en goed, ruime porties voor een normale prijs.

Datum
Naam Sterre
Reactie Slechte prijs/kwaliteitverhouding. Ik vind de prijzen te hoog voor wat je krijgt. Verlepte groente, half rauwe gebakken aardappelen.

Datum
Naam carla
Reactie Het is er altijd erg gezellig en je kunt er lekker veel eten voor niet al te veel geld. Echt top. een aanrader dus.

Datum
Naam manja
Reactie je kan hier echt heerlijk eten, je hebt al een drie gangen keuze menu voor 17,95 euro. de kaart biedt je genoeg keus en de sfeer is er gezellig. kom er iedere 2 maanden samen met collega's maar het is iedere keer weer lekker en gezellig

Datum
Naam Robin
Reactie Gezellige bistro met heerlijk eten. Eerlijk geprijsd en een prima bediening! We kijken elke keer uit naar een geschikt eettentje zo rond de Korenmarkt maar komen uiteindelijk toch hier weer uit..