aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Ristorante Da Claudio | |
Straat | Markt 4 | |
Postcode | 6851 AG | |
Plaats | Huissen | |
Telefoon | 0263258879 | |
Fax | ||
Informatie | Afgelopen zaterdag weer eens ons half jaarlijkse etentje met Wouter en Monique. Deze keer was de keus gevallen op Da Claudio in Huissen.
Met hardlopen was ik hier eens langs gelopen en toen dacht ik al dat het er leuk uit zag van buiten. Van binnen blijkt het ook erg leuk te zijn... Er is een restaurant gedeelte en een lounge gedeelte. Het ziet er gewoon goed uit, mooie tafels, wat ruimer opgezet. Gewoon erg goed. Ontvangst was ook goed en snel. Toen Alice en Monique met dit restaurant kwamen heb ik meteen op de site gekeken voor het menu. Wat me toen het eerste opviel was de gigantische hoeveelheid gerechten, dat is meestal geen goede voorbode...... Hoe is dat gebleken? Je leest het zo. De kaart is dus erg ruim en maakt het kiezen moeilijk, daarnaast hadden ze ook nog wat vis en vleesgerechten buiten de kaart om. De keus viel uiteindelijk op eendeborstfilet met tagliatelle met truffelsaus en eekhoorntjesbrood in een mandje van parmezaan. De pasta, eend en saus waren erg lekker, wat de bedoeling van het mandje van parmezaan was weet ik niet. De smaak van parmezaan wordt erg geconcentreerd en het was een aardig mandje. Wat mij betreft dus zonder mandje serveren met wat brood, da's genoeg. Het gerecht was verder gewoon lekker. Het hoofdgerecht was een moeilijke keus tussen de Sardijnse visschotel of de gamba's in kruidenboter gebakken met pasta gevuld met St. Jacobsmossel op spinazie. Dit was niet zo'n succes, gamba's kraakten wat (kanaaltje niet verwijderd zo leek het) en de pasta bleek een groot 'kussentje' te zijn. Nee niet zo lekker. Ik had ook wat anders verwacht, tagliatelle ofzo. De bijgerechten waar ook niet geweldig, de aardapels waren wat zacht en flauw, salade was okay, gegrilde groenten wat zacht. Koffie na was wel heel goed, in de lounge ruimte. Eten was dus redelijk, wil nog wel een keertje terug voor een pizzaatje ofzo. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 8-9-2009 | |
Fotos |