Ristorante Da Claudio

Soort Restaurants
Naam Ristorante Da Claudio
Straat Markt 4
Postcode 6851 AG
Plaats Huissen
Telefoon 0263258879
Fax
Email
Informatie Afgelopen zaterdag weer eens ons half jaarlijkse etentje met Wouter en Monique. Deze keer was de keus gevallen op Da Claudio in Huissen.

Met hardlopen was ik hier eens langs gelopen en toen dacht ik al dat het er leuk uit zag van buiten. Van binnen blijkt het ook erg leuk te zijn... Er is een restaurant gedeelte en een lounge gedeelte. Het ziet er gewoon goed uit, mooie tafels, wat ruimer opgezet. Gewoon erg goed. Ontvangst was ook goed en snel.

Toen Alice en Monique met dit restaurant kwamen heb ik meteen op de site gekeken voor het menu. Wat me toen het eerste opviel was de gigantische hoeveelheid gerechten, dat is meestal geen goede voorbode...... Hoe is dat gebleken? Je leest het zo.

De kaart is dus erg ruim en maakt het kiezen moeilijk, daarnaast hadden ze ook nog wat vis en vleesgerechten buiten de kaart om.

De keus viel uiteindelijk op eendeborstfilet met tagliatelle met truffelsaus en eekhoorntjesbrood in een mandje van parmezaan. De pasta, eend en saus waren erg lekker, wat de bedoeling van het mandje van parmezaan was weet ik niet. De smaak van parmezaan wordt erg geconcentreerd en het was een aardig mandje. Wat mij betreft dus zonder mandje serveren met wat brood, da's genoeg. Het gerecht was verder gewoon lekker.

Het hoofdgerecht was een moeilijke keus tussen de Sardijnse visschotel of de gamba's in kruidenboter gebakken met pasta gevuld met St. Jacobsmossel op spinazie. Dit was niet zo'n succes, gamba's kraakten wat (kanaaltje niet verwijderd zo leek het) en de pasta bleek een groot 'kussentje' te zijn. Nee niet zo lekker. Ik had ook wat anders verwacht, tagliatelle ofzo.

De bijgerechten waar ook niet geweldig, de aardapels waren wat zacht en flauw, salade was okay, gegrilde groenten wat zacht.

Koffie na was wel heel goed, in de lounge ruimte.

Eten was dus redelijk, wil nog wel een keertje terug voor een pizzaatje ofzo.
Social
 
Door Marco
Datum In 8-9-2009
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE