Ristorante Bellagio

Soort Restaurants
Naam Ristorante Bellagio
Straat Kruisstraat 17
Postcode 5211 DT
Plaats Den Bosch
Telefoon 073-6132115
Fax
Email
Informatie Benvenuto!
Oftewel "welkom" bij Ristorante Bellagio! Wij bevinden ons in een historisch pand in het centrum van Den Bosch. Breng ons een bezoek en beleef het Dolce Vita-gevoel in een warme en eigentijdse Italiaanse sfeer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het beste uit de Italiaanse keuken. Van de lekkerste klassieke Italiaans gerechten tot goed bewaarde Italiaanse culinaire geheimen. Alles bereid door onze Italiaanse chefkok met verse en hoogwaardige ingredienten.

Social
 
Door .
Datum In 8-8-2007
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam michelle
Reactie Zeer vriendelijk ontvangen door de bedrijfsleider welke ons naar de tafel bracht.
Tijdens het genot van een - geadviseerde - lekkere wijn (Barolo) de keuze gemaakt;
Antipasto - Caciucco alla Livornese - Tiramisu.

Heerlijk gegeten en nog even lekker na kunnen 'borrelen', een enorm leuke avond buiten
de deur met een relaxte sfeer. De prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend.

Het resaurant (pand en inrichting) ziet er geweldig uit. Mooie/ nette open keuken met
erg leuke en enthousiaste Italiaanse koks welke de gerechten aan tafel brachten met een
leuke uitleg (waaraan te merken was dat deze echt Italiaans zijn, ze spraken namelijk
Italiaans of Engels).

Een echte aanrader voor een leuke avond.

Michelle

Datum
Naam Peter en patricia
Reactie Zondag heerlijk gegeten met mijn vrouw en een paar vrienden. We hadden al zoveel positieve reacties gehoord maar, daar is NIETS van gelogen.
Een heerlijke antipasto gegeten met carpaccio, vitello tonato een heerlijke caprese met een zoete Balsamico dressing , olijfjes gegrilde groenten en nog een paar dingen, maar dat weet ik niet meer omdat het allemaal zo lekker was.
Als tussen gerecht hebben we een ristotto met truffel op echt heerlijk! Daarna hadden eenpaar van ons vis , die zo super klaargemaakt was alsof het zo uit de zee kwam. wij hadden vlees, een paar een tournedos en ik een lammetje. Enorm mals, Je merkt echt dat ze alleen werken met verse producten. Als nagrecht hadden we een grand dessert met veel verschillende zoete hapjes. Allemaal even lekker.
Bellagio TOP TOP TOP wij hebben morgen weeer gereserveerd maar dan met de zaak, verheugen ons er alweer op.Datum
Naam Aleksander Konieczek
Reactie Zaterdag met mijn famile geteten in Bellagio. Na de vele goeie reacties wilde ik er ook eens gaan eten.

We werden vriendelijk geholpen en de inrichting van het pand is ook mooi en goed verzorgd. De kaart is prima en ondanks dat het niet goedkoop is, heb ik voor kwaliteit best wat over dus daar schrik ik niet zo van.

Helaas was de kwaliteit niet zo heel geweldig, mijn caprese moest het zonder olijfolie en met maar heel weinig balsamico stellen, geen verse peper, jammer, want het is zo makkelijk... de serveerster wilde per se dat ik mijn primi met het voorgerecht of met het hoofdgerecht tegelijk liet serveren, terwijl het een tussen(!)gerecht is. Heel raar.

Mijn vlees lust ik graag Bleu, en dat heb ik aan haar duidelijk gemaakt. Ondanks dat zij het door had gegeven, kwam de hertenbiefstuk door-en-doorgebakken op mijn bord. Het was geen probleem om hem terug te sturen, maar zoiets laat je je keuken toch niet verlaten anders dan in de kliko?

De Tiramisu hoef je ook niet te bestellen want die is droog en flauw, niks bijzonders aan. Op zijn minst wil ik verse, luchtige room en sterke espresso proeven, maar nee.

En heren, als jullie in een open keuken staan te koken, maak hem dan ook schoon! Wat een smerige muren en kasten, bah. Mijn vader heeft die nacht staan over te geven, het zou me niets verbazen als het met de hygiene in de keuken te maken heeft.

Ik ga voortaan weer gewoon naar Shiro/7e Hemel/Le Bateau etc. maar hier zien jullie me niet meer terug, echt niets bijzonders aan.

Aleksander.
Eten: 5
Service: 8
Ambiance/Sfeer: 9
Prijs/Kwaliteit: 5