Riche Eten en Drinken

Soort Restaurants
Naam Riche Eten en Drinken
Straat Grutstraat 16
Postcode 7001BX
Plaats Doetinchem
Telefoon 0314-361022
Fax 0314-383295
Email info@riche-doetinchem.nl
Informatie Op zaterdagavond hadden we weer eens de mogelijkheid om uit te gaan eten voor we naar een verjaardag gingen. De keus viel op Riche in Doetinchem.

Het restaurant zit in een gezellig straatje waar veel restaurants zitten. We konden lekker buiten zitten.

Op de kaart staan wat menus, Tastes en Bites en gewone gerechten. Ons leek het Tastes en Bites menu wel wat. Niet een standaard menu maar een soort proeverij van gerechtjes. Omdat we nog een verjaardag hadden gingen we dus voor het voor- en hoofdgerecht menu.

Als eerste kregen we een amuse van tomaat, avocado, grijze garnaaltjes en gefrituurde uitjes. Lekker op smaak. We namen ook nog wat brood met dips. De dips waren remouladesaus en kruidenolie en het brood 2 krokante ciabattas. Van de dips was de remoulade wat te mayonaiserig, maar de kruidenolie was erg lekker!

Het eerste gerecht was een mooi rechthoekig bord met een sashimi van ossehaas met geconfijte wortel en creme fraiche, lekker! Een soepje van pompoen, wat zoetig maar wel okay. Het lekkerst waren de coquilles met pesto en geconfijte garnaal, echt heel lekker!

Daarna het hoofdgerecht, dat ook weer zo'n leuke proeverij was waar je als garnituur nog wat frietjes en salade kreeg, grootste misser was de zoutloze frietjes.

Het hoofdgerecht was dus een mooie portie lamsfilet met rode wijnsaus en verse erwtjes en lamsoren. Lekker vlees en lekkere saus.

Daarnaast nog een gegrillde asperge met een wortelsaus, okay van smaak, lekker zo'n gegrillde asperge!

En dan nog een mooi stukje kabeljauw met tomatillo dressing en peultjes. Super lekkere vis, alleen de dressing proefde ik niet veel van maar de vis puur natuur was lekker genoeg.

Oh en er zat ook nog een loempiaatje bij van gerookte aardappel met een kruidendip van creme fraiche. Aparte smaak die gerookte aardappel maar wel lekker.

Lekkere en leuke maaltijd, dit is een erg leuke manier van eten. Iedere gang meerdere kleine gerechtjes. Toppertje.

Verbeteringen wat mij betreft, gratis brood met olie, dips oid en niet apart voor moeten betalen!
Social
 
Door Marco
Datum In 23-5-2010
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE