Restaurant Sumo Arnhem

Soort Restaurants
Naam Restaurant Sumo Arnhem
Straat Jansplein 52-B
Postcode 6811GD
Plaats Arnhem
Telefoon 026 202 2000
Fax
Email
Informatie Afgelopen zaterdag hadden we wat tijd over en was het tijd om eens lekker te gaan lunchen ergens. De keus viel op Sumo.

Sumo is een van de vele all-you-can-eat sushi restaurants die er voortaan in Arnhem zijn. In Arnhem ben ik al bij Ichiba, Sushi Koi en Sushi Yuko geweest. De beste tot nu toe was Ichiba op de Markt. Eens kijken of Sumo hier verandering in brengt.

Bij binnenkomst was het erg rustig, vrij normaal voor de lunch denk ik. De zaak zelf is vrij groot en is van binnen leuk opgezet. Het ziet er allemaal netjes en nieuw uit.

Ons werd gevraagd of we alleen sushi willen (14,50)of de complete lunch kaart (18,50). Natuurlijk willen we van alles wat proeven, dus gaan we voor de complete kaart.

Er is genoeg keus en wat al snel opvalt is dat de sushirijst erg lekker is. Ook zijn de nigiris niet overdreven groot qua rijst, dat is dus wat mij betreft een groot pluspunt! De sushi is stuk voor stuk erg goed, onze favoriet, de Unagi is ook erg lekker. Vaak is deze wat 'taai' maar hier is ie lekker zacht en lauwig. De spicy tuna valt ook goed in de smaak.

Dan de warme gerechten. We hebben gehad tempura garnaal, biefstuk teriyaki, gyoza, yakitori, garnaal/kip balletjes, nasi, loempiaatjes, kip kerrie, garnalen kroketje. Voor de lunch zijn er minder warme gerechten dus nog niet compleet qua testen ;-).

Allemaal lekker, wat minder was de kip kerrie.

Ik blijf dit een erg leuk concept vinden!

En waar staat Sumo in Arnhem? Gedeelde 1e plaats qua sushi. Ichiba is lekkerder met warme gerechten en bij Sushi Yuko heb je weer top St. Jacobsmosselen.

Zeker het proberen waard!
Social
 
Door Marco
Datum In 6-1-2014
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE