aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Restaurant Kromhout | |
Straat | Tielsestraat 190 | |
Postcode | 6673 AE | |
Plaats | Andelst | |
Telefoon | 0488-422888 | |
Fax | ||
info@restaurantkromhout.nl | ||
Informatie | ||
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 26-3-2012 | |
Fotos |
Datum | |||||||||||||||||||
Naam | Marco | ||||||||||||||||||
Reactie |
Na een tijdje geleden een Groupon te hebben gekocht voor een 5-gangen diner bij restaurant Kromhout in Andelst was het afgelopen vrijdag zover.
Op Iens had ik al gelezen dat er hier goed gekookt word, de verwachtingen zijn hoog! ☺ Het parkeren is wat lastig, maar tegenover kunnen we de auto kwijt. Later blijkt dat het vol is door een grote groep die komt eten, normaal zou je hier dus geen last van hebben. Van binnen ziet het er leuk uit, Alice vindt alleen de vloer niets ;-). De tafeltjes zijn mooi gedekt met makkelijke stoelen. Aan een kant is een lange rij gezet voor de al genoemde groep. We worden vriendelijk geholpen en krijgen dus een 5-gangen verrassingsdiner. Ik ga voor een pilsje en Alice voor een witte wijn. Snel krijgen we wat knabbels, stukjes worst van livar varken, gerookte amandelen en zelfgemaakte kaasstengels. Lekker. Als eerste krijgen we nog een amuse van 4 hapjes; peengelei met peensaus; een macaron van biet met roomkaas; een makreelbitterbal met mayonnaise; geitenkaas bavarois met meloen. Allemaal lekker, uitschieter de biet met roomkaas. Een heel leuk begin en het ziet er prachtig uit. Het diner begint dan eigenlijk pas echt…… De eerste gang is een gerechtje van sardienfilet gebakken op de huid op wat plakjes ansjoviscake met gemarineerde venkel, tomaatcreme en blokjes tomaat en daarnaast nog wat ansjovismayonaise en bestrooit met aardappelfrites. Een heel lekker gerechtje met geen overheersende ansjovis, juist erg verfijnd en lekker. Een goed begin! Na een plezierige pause komt het volgende gerechtje al weer. Deze keer een fris gerechtje met gerookte paling, gele en rode biet wat bulgur en crème van dadel. Dit gerechtje dus juist lekker fris maar toch ook weer wat rijker door de paling. Smullen! Dan moeten we iets langer wachten maar niet te lang. Eigenlijk merken we daardoor pas hoe veel rumoer die grote groep geeft. Dat krijg je natuurlijk maar dat is eigenlijk het enige minpunt van de avond. Wat ‘overlast’ van die grote groep maar gelukkig niet te. We hebben het nog steeds erg naar onze zin en de bediening helpt daar zeker mee! De jonge garde misschien wat onzeker maar de gastvrouw zeker niet, erg fijn in de omgang met ons als gast. Dan komt het er een vleesgerecht, malse eendeborst met wat zoete dadelcreme, stukjes grapefruit, gemarineerde witlof en een krokantje van hazelnoot en ernaast nog wat sherry dressing gedruppeld. Heerlijk, zeker een hapje met alle smaken in een. Top! Op het hoofdgerecht moeten we echt wat langer wachten of het de bedoeling is weet ik niet, maar ook de grote groep krijgt hun hoofdgerecht dus het zal wel daardoor komen. Het hoofdgerecht is kalfsvlees met een kalfsjus, uitjes, broccolipuree, aardappelpuree met bieslook en drie kleine groente amuses, prie met limoenmayonaise, meiwortelpuree, geroosterde cherry tomaat en een stukje gefrituurde polenta. Een heel lekker hoofdgerecht met zoveel smaak en juist de verschillende smaakjes maken het af! Echt een top hoofdgerecht met de goede hoeveelheid. Daarna krijgen we nog een toetje van boerenyoghurt ijs, wat toefjes opgeklopte room (zure room?), toefjes bavarois en krokantjes van pistache en koek. Lekker vooral het yoghurtijs en room toefjes. Heerlijk gegeten met als enige minpuntje die grote groep maar ik verwacht dat je daar normaal gesproken niet mee te maken krijgt. Omdat we met de oppas had afgesproken hebben we geen koffie meer genomen, dus daar kan ik niet over oordelen.
|