aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Primo Piano | |
Straat | Groenmarkt 40 | |
Postcode | 7201HZ | |
Plaats | Zutphen | |
Telefoon | 0575 549036 | |
Fax | ||
Informatie | Afgelopen zondag (23-01-2005) hier gegeten met z'n 4'en.
Dit restaurant heeft geen kaart. Je kunt de volgende 'gangen' nemen, voorgerecht (antipasti), tussengerecht (primi), hoofdgerecht (secondi) en nagerecht. De prijzen zijn vast voor de gerechten. Je kunt wel kiezen, bijvoorbeeld de antipasti, gemengd of alleen vlees, vis of vegetarisch. De antipasti was een groot bord met allemaal kleine gerechtjes, vitello tonato, carpaccio van vlees, octopus en tonijn, salade caprese, gevulde courgette, etc. etc. Het was eigenlijk allemaal lekker alleen wat koud! Het tussengerecht was canneloni met ricotta en tomatensaus. Erg smakelijk en een mooie hoeveelheid. Voor het hoofdgerecht kon gekozen worden uit verschillende soorten vlees (kalfs- of rundsvlees) met paddestoelensaus. Of vis, tilapiafilet met garnalen- of spinaziesaus. Die nam Michel. Andere vis was een gehele Dorade of Zeebaars, gegrilld en gevuld met tomaat, uien en kruiden. Linda en ik namen de Dorade en Alice de Zeebaars. Het was allemaal lekker alleen miste ik een saus bij de gehele vis, da's wel jammer. De saus de Michel had was erg lekker. De porties waren erg groot, het garnituur dat er nog bij hoorde was aardappelpuree, erwtjes en een gevuld tomaatje. Dat was erg lekker, vooral de aardappelpuree, de lekkerste ooit! Er zat truffel, knoflook en kruiden in, heerlijk! Ook de erwtjes waren erg smakelijk, zeker niet standaard! Als nagerecht nam ik de Panna Cotta, is niet echt aan mij besteed maar was smakelijk. De Tiramisu was lekkerder. Ach zo'n nagerecht is toch niet zo aan mij besteed. De bediening was erg aardig, heb zelfs nog wat tips gekregen over de canneloni en aardappelpuree, toen kwam de kok zelfs naar voren om m'n vraag over het recept te beantwoorden :-) Erg leuk! Lekker gegeten verder, alleen jammer van de sausloze vis..... Hier wil ik nog wel een keertje eten, dan iets nemen met saus dus ;-) |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 24-1-2005 | |
Fotos |