Primo Piano

Soort Restaurants
Naam Primo Piano
Straat Groenmarkt 40
Postcode 7201HZ
Plaats Zutphen
Telefoon 0575 549036
Fax
Email
Informatie Afgelopen zondag (23-01-2005) hier gegeten met z'n 4'en.

Dit restaurant heeft geen kaart. Je kunt de volgende 'gangen' nemen, voorgerecht (antipasti), tussengerecht (primi), hoofdgerecht (secondi) en nagerecht. De prijzen zijn vast voor de gerechten. Je kunt wel kiezen, bijvoorbeeld de antipasti, gemengd of alleen vlees, vis of vegetarisch.

De antipasti was een groot bord met allemaal kleine gerechtjes, vitello tonato, carpaccio van vlees, octopus en tonijn, salade caprese, gevulde courgette, etc. etc. Het was eigenlijk allemaal lekker alleen wat koud!

Het tussengerecht was canneloni met ricotta en tomatensaus. Erg smakelijk en een mooie hoeveelheid.

Voor het hoofdgerecht kon gekozen worden uit verschillende soorten vlees (kalfs- of rundsvlees) met paddestoelensaus. Of vis, tilapiafilet met garnalen- of spinaziesaus. Die nam Michel. Andere vis was een gehele Dorade of Zeebaars, gegrilld en gevuld met tomaat, uien en kruiden. Linda en ik namen de Dorade en Alice de Zeebaars. Het was allemaal lekker alleen miste ik een saus bij de gehele vis, da's wel jammer. De saus de Michel had was erg lekker. De porties waren erg groot, het garnituur dat er nog bij hoorde was aardappelpuree, erwtjes en een gevuld tomaatje. Dat was erg lekker, vooral de aardappelpuree, de lekkerste ooit! Er zat truffel, knoflook en kruiden in, heerlijk! Ook de erwtjes waren erg smakelijk, zeker niet standaard!

Als nagerecht nam ik de Panna Cotta, is niet echt aan mij besteed maar was smakelijk. De Tiramisu was lekkerder. Ach zo'n nagerecht is toch niet zo aan mij besteed.

De bediening was erg aardig, heb zelfs nog wat tips gekregen over de canneloni en aardappelpuree, toen kwam de kok zelfs naar voren om m'n vraag over het recept te beantwoorden :-) Erg leuk!

Lekker gegeten verder, alleen jammer van de sausloze vis..... Hier wil ik nog wel een keertje eten, dan iets nemen met saus dus ;-)
Social
 
Door Marco
Datum In 24-1-2005
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE