Piet Kookt

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Piet Kookt
Straat Oude Terheijdenseweg 41
Postcode 4815 CM
Plaats Breda
Telefoon 076 5200040
Fax
Email info@pietkookt.nl
Informatie Kok aan huis, voor diners en lunches (vanaf 8 personen) bij u thuis of op de zaak. Ook bezorgmaaltijden, buffetten en borrelhappen vanaf 20 personen.
Social
 
Door Judith van Tongeren
Datum In 8-10-2006
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Fam. de Spreeuw
Reactie Ondanks onze hoge verwachtingen waren we alsnog verrast door de bijzondere smaakcombinaties, de fantastisch vriendelijk en oneindige service, hoe schoon we de keuken weer aantroffen enz. enz.
Piet (en Judith, Rianne en Fien) hebben ons jaarlijks terugkerend familiefeest tot iets onvergetelijks gemaakt.

Datum
Naam Simon Naaigaren
Reactie Die Piet is een duivelsekok, godallemachtig wat hebben wij lekker gegeten zeg, met zijn stevige rouwrandnagel knuisten en ongeschorenkop zet hij een maaltijd van wereldniveau op tafel, U moet vooral de Kip alla Dreeke nemen om je vingers bij op te eten! Ga zo door knul!
Groet Simon

Datum
Naam Denise
Reactie Ook namens alle aanwezigen wil ik jou hartelijk bedanken voor de perfecte verzorging van ons jaarlijkse kerstdiner. Iedereen heeft genoten, maar Pieter en ik in het bijzonder. Het was een openbaring hoe schoon wij onze keuken hebben aangetroffen en hoe apart het is om zulke fantastische gerechten uit eigen keuken aan tafel geserveerd te hebben. Het was een heuse verwennerij.

Nogmaals veel dank, speciaal ook voor Judith. Wij wensen jullie veel succes toe met de voor jullie komende drukke dagen, toch fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2007 voor jullie en jullie kinderen.

Groet,

Denise

Datum
Naam Eugenie
Reactie Ons huwelijksfeest is mede onvergetelijk geworden door de fantastische bruidstaart die Piet voor ons gemaakt heeft. Daarnaast heeft hij een geweldig diner verzorgd waar onze gasten nu nog over praten. Piet kookt niet alleen uitstekend, hij is ook een prettige verschijning!

Datum
Naam Judith van Tongeren
Reactie Al meerdere malen fantastisch gegeten van Piet, niet alleen zijn diners (aan huis bereid en uitgeserveerd, net als in een goed restaurant), maar ook de verrassende en superlekkere borrelhapjes. Piet is erg prettig aanwezig, wanneer hij bij ons thuis aan het koken is. Ook staan op de site van Piet Kookt leuke en eenvoudige recepten. Een echte aanrader.