Pho and Sushi

Soort Banketbakkerij
Naam Pho and Sushi
Straat Looierstraat 42
Postcode 6811 AZ
Plaats Arnhem
Telefoon 06-13945034
Fax
Email info@phoandsushi.nl
Informatie Voor vanavond hadden we sushi op het menu staan. De kids vinden het lekker en wij natuuurlijk ook. De keus was gevallen op Pho and Sushi. Ik had er al wat over gelezen en het zag er positief uit.

De naam zegt het al, Pho, Vietnamese runder noedelsoep en Sushi, de japanse rijst en rauwe vis hapjes. Een gezonde combinatie.

Bij binnenkomst is er 1 tafeltje bezet, wij gaan achterin zitten waar ook wat speelgoed ligt. Handig met de kids!

We krijgen het menu en we kiezen voor onszelf eerst verse springrolls uit en Pho als hoofdgerecht, de medium variant. We hopen op nog wat ruimte voor sushi! De kids willen alleen sushi, rolletjes met komkommer, zalm en tonijn en nog 2 zalm nigiris.

Dan merken we het grootste nadeel van vanavond, we moeten nogal lang wachten. Gelukkig komt de dame ons wel vragen of de sushi voor de kinderen eerder mag, dat mag dus, graag zelfs ;-).

Eerst krijgen de kinderen na een tijdje dus de sushi. Die hebben de eerste portie al snel op, de tonijn moet nog komen. Wij krijgen even later de spring rolls. En die zijn SUPER!!! Wat lekker, met een super dip erbij. Echt top!

Dan krijgen wij de soep en pas daarna komen de tonijnrolletjes.

De soep is een flink kom vol met rijstnoedels, dun gesneden rundvlees en selderij oid. Erbij krijgen we taugeh, basilicum en limoen. Als extra smaakmakers, zout, peper, vissaus en chilisaus.

De bouillon is lekker op smaak en met de vissaus en limoen helemaal. Het is een flink kom dus jammer genoeg nemen we geen sushi meer.

De kids genieten weer van hun tonijnrolletjes.

Lekker en heel gezond gegeten! Enige minpuntje was het lange wachten maar ik zag dat de gasten na ons al snel soep op tafel hadden, dus misschien omdat wij de eersten waren.

We komen zeker terug en dan meer voor de sushi en de andere kleine gerechten op de kaart zoals de loempia, vleugels, springrolls, etc......

Leuk tentje!
Social
 
Door Marco
Datum In 25-3-2015
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE