Pasta di Mama

Soort Italiaanse Specialiteitenwinkel
Naam Pasta di Mama
Straat Groot Gelderlandplein
Postcode
Plaats Amsterdam
Telefoon
Fax
Email
Informatie Italiaanse winkel waar je broodjes kunt krijgen maar ook zelf gemaakte pastaschotels, pasta, brood, italiaanse vleeswaren en andere italiaanse dingen. Wel wat duur maar het ziet er allemaal erg lekker uit, vanavond weet ik of het ook lekker is.

Er zitten trouwens nog meer van deze winkels in Amsterdam/Amstelveen.

Update: het was lekker, maar Alice vond het niets bijzonders. We zijn wel kritisch he ;-) We hadden spinazie met pijnboompitten en knoflook (lekker), penne met tomaten-vleessaus (het ging), aardappels met room en paddestoelen (lekker), een gehaktschijf (lekker), een lasagne (het ging). We waren trouwens erg laat en heel veel was al op, we zijn ook een keer vroeger geweest en toen hadden ze veel meer keus. Let wel, het is vrij duur, voor 2 personen waren we ongeveer fl. 60,- kwijt en we hadden net niet genoeg op.

Het beleg en de antipasti vitrine zijn erg goed. Favoriet zijn de zwarte olijven met knoflook, de pikante pepertjes, provolone kaas en pikante salami.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 21-4-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Bianca
Reactie Gisteravond gegeten bij pasta di mamma in Haarlem, heerlijk. We moesten even wennen aan het kaartsysteem, maar na 5 min. doe je alsof je nooit anders hebt gedaan. Wij hadden de lasagne (niet door en door heet, maar wel erg lekker) en de spaghetti gorgonzola con nocci (hmmmm). Samen met een heerlijk gemengde salade met citroen-honing dressing, olijven en feta, 2 drankjes (non alcoholisch), 2 cappuchini en 2 overheerlijke chocolademousse/walnoottaartjes waren we 32 euro kwijt. Na 17.30/18.00 uur werd het megadruk, wij hebben nog net voor de meute aan van de rust en het lekkere eten kunnen genieten. Wel echt een aanrader, maar je kunt dan beter zorgen dat je vroeg bent.

Datum
Naam Wilma
Reactie Bij Renzos, van Baerlestraat ook heerlijk italiaans eten, Vele soorten gevulde pasta's en lekkere broodjes

Datum
Naam Froukje
Reactie Wil je lekker Italiaans eten, dan kun je beter naar Le 4 Stagioni in de J.Verhulststraat 32 gaan, het eten is er voortreffelijk evenals de bediening. Heb je eten over dan krijg je een pakketje mee en........je hoeft niet af te wassen .