Osaka Japans Restaurant

Soort Restaurants
Naam Osaka Japans Restaurant
Straat NS Plein 38
Postcode 5014 DC
Plaats Tilburg
Telefoon 0135421175
Fax 0135443724
Email
Informatie Beneden heerlijke menu's op de hete plaat en de mogelijkheid om zelf een sushi-menu samen te stellen. Voor de kleinere portemonnee kun je ook boven terecht voor een chinees/japans buffet. Boven is het pas verbouwd en is de keuze in verschillende gerechten nog groter geworden.

Het hele jaar door geopend, behalve tijdens de Tilburgse kermis. (Tenminste dit was altijd zo, maar het restaurant is nog niet zo lang geleden van eigenaar gewisseld)
Social
 
Door Ethlinn
Datum In 15-6-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Katja
Reactie Wij hebben er gisteren gegeten (op tweede kerstdag). We zaten beneden. Het was er ijskoud want de verwarming was stuk. Onze neuzen en voeten waren bevroren. We hebben er wat van gezegd maar er werd niet echt iets aan gedaan. We kregen te horen dat er niemand was om de verwarming te maken. We gaan er nooit meer naar toe. Veel afrekenen en een herinnering aan een slechte avond.

Datum
Naam verdonk
Reactie wij zijn net terug van ons kerst eten maar het was erg slecht het eten was niet goed en toen we er wat van hadden gezegd zei ze dat het eigelijk niet op ons bord moest liggen maar in de vuilnisbak.
we gaan er niet meer naar toe en de mensen die ook aan de bakplaat zatte zeide het zelfde.
er kwamen erg veel klachten die avond en er werdt niets aan gedaan ik was wel beter gewend.
nee we gaan nooit meer . het was een slechten avond heb zelf de borden weg moeten zette en het vis om moeten draaien want de kok was weg.