Monas eet en drinkfestijn

Soort Restaurants
Naam Monas eet en drinkfestijn
Straat Griftdijk 9
Postcode 6679AE
Plaats Oosterhout GLD
Telefoon 024 348 11 11
Fax
Email
Informatie Volgens de website van Mona's:
Te gast zijn bij ťťn van onze restaurants is altijd een speciale ervaring!

Lekker eten, comfort en de juiste atmosfeer in Arnhem & Oosterhout. Romantisch tafelen, zakendiner of een familiediner. Wij doen er alles aan om uw avond onvergetelijk te maken.

Wij garanderen u optimale kwaliteit en met grootste zorg gekozen verse ingrediŽnten.
Onze gasheren/vrouwen staan altijd voor u klaar voor vragen en suggesties.

Kortom, Mona's Eet & Drinkfestijn, altijd een bezoekje waard!
Social
 
Door Maarten Hermans
Datum In 27-2-2008
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Paulien
Reactie Het was de bedoeling van het laatste beetje geld dat er was eindelijk eens avondje met z'n tweeŽn te kunnen genieten zonder stress. Helaas dankzij Mona's werd dit een avond die eindigde met boosheid en irritatie. Het ergste is dat we het niet ergens anders over kunnen doen, dus alleen daarom al raad ik niet aan hier te gaan eten, je bent veel geld kwijt en gaat boos naar huis. Het eten laat telkens heel erg lang op zich wachten. Ruimte tussen de maaltijden is vaak aangenaam, maar niet zo lang dat je je afvraagd of je Łberhaupt nog iets krijgt. Bestellingen worden aan je tafel opgenomen met in hun handen de viezigheid van een andere tafel, heel smerig. Het toetje meer dan 3 kwartier gewacht, 100x de bediening voorbij zien lopen, de barman die op onze tafel kon kijken zag ook niets. Geen toetje, geen drinken, niemand die iets ziet of vraagt. Na 3 kwartier wordt er gevraagd of wij nog iets willen, waarop wij zeggen dat we al meer dan een half uur op een toetje zitten te wachten, heeft mevrouw het lef om te vragen "oh is dat echt nog niet gebracht".... tuurlijk impliseer ook nog even dat je klant liegt. We hebben betaald en zijn weg gegaan, met een enorme dorst en boos en geirriteerd. Tijdens het betalen staat de dame in kwestie ook nog even in mijn bijzijn te smoesen in het oor van haar collega, zeer zeer onbeschoft. We hadden speciaal met eten rekening gehouden dat we nog een bepaald toetje wilde, wat we dus niet gehad hebben. Er is gevraagd of we nog wat van het huis wilde, maar wij hadden geen zin om nog weer een half uur voor niets te moeten wachten, het was vele male netter geweest als ze wat van de rekening hadden afgehaald. Ik weet wel hier ga ik nooit meer naar toe en als je een leuke avond uit wil zonder dat je extreem lang op alles moet wachten, dat je daadwerkelijk krijgt wat je wilt en dat je niet boos naar huis hoeft en waarbij je voldoende te drinken krijgt raad ik je aan vooral niet hier naar toe te gaan.

Datum
Naam Anna
Reactie Wij hebben afgelopen zaterdag bij jullie gegeten en wij vonden het tempo waarin alles werd geserveerd veel te hoog en komen hier niet meer eten. De prijs is niet gering en dan mag je best genieten van het eten maar daar kregen we tottaal niet de tijd voor en we stonden na krap 1 1/2 uur alweer buiten. Heel erg jammer....

Datum
Naam Robin
Reactie Vanavond bij Mona's in Oosterhout gegeten. Het is een leuke tent, knus en een leuke uitstraling. De keuken is echter erg slecht. De tomatensoep had veel weg van de cup a soup die doordeweeks rond 16:00 uur op het werk genuttigd wordt. Mijn vriendin die de groentesoep besteld had was blij dat er zout en peper op tafel stond. Een goede kok, die van zijn vak houdt, maakt dit soort dingen zelf en valt niet terug op "aanmaak soep". Vervolgens kwam het hoofdgerecht, spareribs en schnitzel. De spareribs hadden helaas weinig smaak en waren nogal droog. De schnitzel van mijn vriendin was echt te bizar voor woorden. Erg lag werkelijk waar een plasje vet bovenop de schnitzel, de rest er om heen glinsterde van het teveel aan vet. Echt schandalig dat je zoiets je keuken uit durft te laten gaan. Uiteraard iets van gezegd, en na ongeveer 15 minuten een nieuwe gekregen, die was beter maar nog steeds vettig en zacht, absoluut niet zoals een schnitzel hoort te zijn. Over de bijgerechten ga ik het verder niet hebben. Het geheel was ronduit slecht te noemen.

Daarnaast konden de toiletten niet worden doorgetrokken, later bleek dat het personeel dit wist toen we het bij iemand aangaven, de leidingen waren namelijk bevroren. Waarom gooi je ze dan niet dicht, aangezien ze ook nog andere toiletten hebben in het pand. Je wil niet weten wat er allemaal in die pot dreef, en dan moet je nog beginnen met je eten. Al met al gewoon erg slecht.

Ben er een paar jaar geleden wel eens geweest maar toen was het goed, na deze avond zien ze mij hier echter nooit meer terug, en zal het ook iedereen afraden. Als de keuken goed was zou het een hele goede tent kunnen zijn. Zonde, zonde.

Bediening was overigens goed, maarja je komt uiteindelijk toch voor het eten....

Datum
Naam Anja
Reactie Gisteren met mijn zus gegeten bij Mona's, wat een verademing... heel aardig en attent personeel zonder opdringerig te zijn, als hoofdgerecht de Gamba's, die bijzonder lekker waren (kan onbeperkt, maar dat hebben we niet gered met alles er bij, bovendien krijg je een groot bord, met de saus apart). Geweldig toetje, gekaramelliseerde appeltjes met kaneelijs, en dit was ook ECHT kaneelijs. Lekker bij kunnen kletsen in een leuke, (doch naar mijn smaak iets te donkere, maar dat is persoonlijk) omgeving, maar de aanbouw is bijna klaar. We gaan zeker terug, ook gezien de vriendelijke prijsstelling.

Datum
Naam betsie
Reactie De wc's waren vies en niet geschikt voor invaliden. Verder was het personeel zeer kindonvriendelijk en erg aanwezig.

Het vlees was taai en niet goed doorbakken en de vis zwom nog in het vet en niet gefileerd.

Datum
Naam Maarten
Reactie Gisteravond hier gegeten, we hadden niet veel tijd omdat we nog andere dingen hadden gepland die avond maar als de kleine bij opa en oma logeert kunnen we er niet omheen toch even snel samen ergens een hapje te eten. Vandaar Mona's in Oosterhout.

We zijn met z'n tweeŽn hier gaan eten en begonnen met het bekende stokbrood met kruidenboter, lekker vers wit stokbrood maar niet heel speciaal. Suzanne begon met gerookte paling met toast en boter Ä9,95 en ik had carpaccio, dun gesneden ossenhaas met pijnboompitten en oude kaas Ä10,95. De enorme hoeveelheid viel hier al gelijk op. Daarna hebben we
kipfilet gevuld met ardennerham, brie en pijnboompitten Ä15,75 en Spare-Ribs met knoflooksaus Ä14,75 gegeten. De spareribs waren 3 grote lappen waarbij overigens ook nog gold dat het onbeperkt eten was maar omdat alles werd opgediend met een bak frites, salade en 2 bakjes groente ben ik hier echt niet meer aan toegekomen...dat werd teveel. Alles smaakte erg goed zeker gezien de prijs en de geweldige bediening een aanrader als je even snel een hapje wil doen (in 2 uur stonden we weer buiten). Een avond lang tafelen dat doe je hier denk ik niet, maar het kan wel want de stoelen lenen zich hiervoor! Geen harde houten planken maar zacht leer.

Over de bediening wil ik nog even kwijt dat ze erg leuk en vrij zijn en goed aanvoelen wat de klant wil. Geen verplichte vragen van "smaakt het meneer en mevrouw" nee gewoon "Vindt u het lekker?" En nadat we uit gekeken waren op de menukaart niet iets van "heeft u een keuze kunnen maken" maar "wat wilt u eten?" Dat maakt het volgens ons wat persoonlijker en leuker.

Oh ja het dessert...of toetje.. Suzanne heeft een warme chocolademelk genomen met slagroom. Waarbij de ober zei.."Als je meer slagroom wil dan klop maar op de tafel dan kom ik het direct even brengen ;-)". Ik zelf had een (hoe kan het ook anders) Dame Blance. Lekker veel ijs (gelukkig zonder bevroren water erin want dat tref je bij sommige restaurants nog steeds aan) en de warme chocoladesaus ernaast in een kannetje, en das leuk dan mag je het zelluf doen! Veel slagroom, helemaal goed dus!

Kortom een aanrader!