Momento

Soort Restaurants
Naam Momento
Straat Nieuwe Oeverstraat 98
Postcode 6811JB
Plaats Arnhem
Telefoon 026-7600300
Fax
Email info@momento-arnhem.nl
Informatie Momento Arnhem

Een maandagavond in Arnhem, we hebben een informatieavond op school en hebben oppas geregeld. We kunnen dus van te voren nog gaan uiteten. Op maandag is lang niet alles open. We fietsen de stad in en bedenken Momento in Rozet.

Het is erg rustig als we binnenkomen en krijgen een mooi tafeltje bij het raam. We moeten een beetje opschieten omdat we dus naar de informatie avond moeten.

Eerst krijgen we wat te drinken en een karaf water. De kaart ligt al op tafel. We krijgen een korte uitleg van de kaart. Alice is meteen klaar die wil de tagliatelle met truffel. Ik twijfel over of een hoofdgerecht of een klein gerecht en een bijgerecht of 2 kleine gerechten.

De keus valt dus voor Alice op tagliatelle met truffel, chili en sjalot met als bijgerecht rauw groenten met dip. Ik ga voor de sardines met zeezout, limoen en chili en een broodsalade met doperwten, tuinboon en citrusdressing.

Na eventjes wachten kwamen de gerechten. De tagliatelle is helemaal top, lekkere al dente pasta met een goede truffelsmaak en geur. Genieten. De sardines zijn ok, de smaak goed maar de uitvoering wat minder omdat er wat veel graatjes overblijven, dit gerecht met sardine filet zou helemaal top zijn. De salade is top, lekkere frisse dressing. De rauwe groenten zijn ok, de dips wat saai.

Lekker gegeten in een leuk restaurant. Leuke tent! Helaas hebben we geen tijd voor een lekkere koffie.

Op naar de informatieavond.
Social
 
Door Marco
Datum In 16-9-2014
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Floriaan Mathysen Gerst
Reactie Wat een feest!