Memories of Asia

Soort Restaurants
Naam Memories of Asia
Straat Velperplein 16
Postcode 6811AH
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4452652
Fax
Email
Informatie Als je van lekker eten houdt is dit een lust voor al je zintuigen.

Update Marco
Afgelopen zondag met z'n 4en gegeten bij Memories of Asia. Ik wist al van de manier waarop ze werken: geen menukaart, allemaal kleine gerechtjes, je geeft alleen aan wat je niet lust.

We begonnen met gestoomde oesters, rauwe vind ik niet lekker maar gestoomd/gerookt/etc. vind ik wel lekker. We kregen er vier met een dressing van, volgens mij, zwarte boontjes, soja, lenteui en spaanse peper. Erg lekker!

Toen kregen we wat gefrituurde wilde duif met wat roerbakgroenten. Ook lekker.

De topper kregen we als volgende, lamshaas met zwarte pepersaus. Wat was dat lekker! Ook hier weer groenten bij, bij ieder gerechtje dus, maar wel iedere keer andere groenten met een smaakje van de hete wok. Zo'n wokbrander wil ik ook ;-)

Volgende was zeewolffilet.

Toen hertefilet, dat was de minste denk ik maar dat komt denk ik omdat ik niet zo van hert houd. Wil trouwens niet zeggen dat het niet lekker was! Alleen minder lekker! ::::)))

De zesde waren gamba's in chilisaus, beetje pielen met de schil. Ik heb ze liever gepeld maar wel lekker. Hier zat ik eigenlijk al vol maar uit nieuwsgierigheid toch nog 1 gerechtje genomen. Ossenhaas met groenten. De saus weet ik niet meer.

Aanrader om eens naar toe te gaan. De prijs viel erg mee, met z'n 4en 180 euro. Er is een basis bedrag dat je betaalt en dan betaal je per gerechtje € 5,60.

Wij gaan er zeker nog eens naar toe!
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 31-10-2003
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE