aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Medina | |
Straat | Willemsplein 17 | |
Postcode | 6811KB | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4435150 | |
Fax | ||
Informatie | Voor mijn verjaardag samen naar Medina geweest. Een collega (&&||) had al gezegd dat het hier erg goed was en ook op Iens waren de reacties lovend.
Het is een Meditteraans restaurant, volgens het kaartje, dat komt neer op hoofdzakelijk Marrokaans/Noord Afrikaans met tajines, couscous, e.d. De kaart is uitgebreid en omdat het moeilijk kiezen was de voorgerecht keuze de Mezze schotel, toen het hoofdgerecht nog. Gelukkig zagen we toen dat er ook een Mediterraanse tafel was met datzelfde voorgerecht, daar gingen we dus voor. Het voorgerecht was dus de Mezzeschotel. Je krijgt dan een groot blad met allemaal kleine schaaltjes er op. De gerechtjes waren: 2 lamsworstjes (merguez), lekker pittig en smakelijk; een schaaltje hummus, lekker met brood; een schaaltje auberginepuree, heerlijk met veel knoflook; 2 koftes met tomaat-pompoensaus, lekker gekruid en lekkere saus; komkommer/ui/koriander salade, lekker fris; geroosterde groenten, fijngesneden met tomaatachtige saus; kipfilet met Medina kruiden, lekker; couscous met kruiden, deze vond ik het minst, beetje flauw; en een schaaltje met yoghurt-mint saus. Hierbij kreeg je lekker brood. Eigenlijk was dat bijna een hoofdgerecht, een paar kleine gerechtjes erbij en je hebt genoeg. Toch kwam het hoofdgerecht nog ;-) We waren erg benieuwd wat het zou zijn. Er werden 2 flinke borden gebracht. Op het eerste bord lag een Dorade gevuld met knoflook, koriander, ui enzo en die was ZOOOOOO lekker. De lekkerste gehele vis die ik ooit had! Volgende keer gewoon dat als hoofdgerecht. Op het andere bord lagen 2 spiezen met lamsvlees, deze waren ook super, lekker mals vlees, erg vers, het had niet die sterke lamssmaak die je wel eens hebt. Het was lekker gemarineerd maar het was niet super kruidig ofzo. Op dat bord lag ook nog een gevuld kuiken met pruimen, rijst en groenten. Dit was naar mijn smaak wat zoetig maar de kip was heerlijk. Als bijgerechten hadden we een schaaltje geraspte wortel met sinasappel, een salade, wat aardappeltjes en gegrillde groenten. We hebben erg lekker gegeten op een leuke manier. De eigenaar was een jonge aardige man die erg enthousiast was over eten en drinken. Volgens mij komt het wel goed met Medina, mensen gaan er gericht naar toe volgens de eigenaar. Wij komen er zeker nog eens terug! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 2-6-2005 | |
Fotos |