Matsuzaka

Soort Restaurants
Naam Matsuzaka
Straat Steenstraat 40
Postcode 6828CL
Plaats Arnhem
Telefoon 026 4460867
Fax
Email
Informatie Alice en ik zijn hier een keertje geweest na een vroege film. We namen een menu met sushi, vis en vlees. Apart erbij namen we nog wat losse sushi.

Het menu was erg lekker, goede vis en vlees van de plaat. Het voordeel was dat je niet perse aan de plaat hoeft te zitten en je dus gewoon met z'n tweeen (of meer) aan een tafel kunt gaan zitten. Lekkerst van het menu was de sushi, St. Jacobsmosselen en de inktvis met knoflook.

Speciaal wil ik de sushi nog vermelden, die was echt super! Heerlijke tonijn, zalm en unagi.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 29-9-2004
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Leo
Reactie Afgelopen vrijdag hebben we hier voor het tweede keer gegeten. Een tijdje terug zijn we hier voor het eerst geweest en er werd ons verteld dat er binnenkort een nieuwe kaart zou komen. Echter de kaart was nog steeds niet aangepast. Dit verbaasde mij wel. De jongedame vertelde ons dat er volgende week de nieuwe gerechten echt op de kaart komen. Als de nieuwe gerechten net zo hemels zijn als de sushi, zal dit restaurant voor iedereen aan te raden zijn. Bediening is vriendelijk en eten werd snel opgediend. Wij komen hier binnenkort zeker terug.

Datum
Naam Lucy
Reactie Ben inmiddels vaste klant bij Matsuzaka. Ga er bijna wekelijks heen om sushi af te halen. Ook andere restaurants in Arnhem geprobeerd maar Matsuzaka blijkt bij mij met kop en schouders boven de rest uitsteken! De lekkerste sushi die ik ooit heb gehad. Echt een aanrader, vooral de Futo Maki en de California Roll!! Kortom: de beste sushi van Arnhem (en omstreken) haal je echt bij Matsuzaka!!!

Datum
Naam rene
Reactie Ik heb hier vaak sushi afgehaald, maar het is zeker niet de beste sushi die ik heb gehad. Ik rijd nu vaak naar Nijmegen om sushi bij Fujisan af te halen. Veeel lekkerder!

Datum
Naam Marco
Reactie Lekker gegeten gisteren. Het was erg rustig, wel druk met afhalers dus dat ook weer eens proberen. Ambiance is niet geweldig maar ook niet super slecht.

Wij gingen voor de uitgebreide variant, sushi, andere gerechten en als toetje weer sushi ;-).

Dus sushi was lekker, wij namen tonijn rolletjes (ruim tonijn), unagi rolletjes en pittige tonijn rolletjes. Alle drie lekker, lauwwarme rijst en lekkere verse vis.

Toen wat tempura, lekker maar het blijft toch wat vettig, in combinatie met sushi erg goed. Daarna namen we noedels (weinig bijzonders zo, met sesamsaus werd het beter), yakitori die super was en ossenhaas die ook super was.

Als toetje nog een rondje van zalm met komkommer (deze was wat karig gevuld), pittige tonijn en alweer de unagi!

Lekker gegeten met voor sushi/japanse normen redelijke prijzen.

Datum
Naam Daphne
Reactie Vanavond hier gegeten, na het adres hier op de site gevonden te hebben. En omdat ik weet dat Marco een sushiliefhebber is en de sushi hier goedgekeurd heeft, "durfde" ik het aan :-)
En het was heerlijk!! We hebben het vlees menu genomen, maar de kip met de zalm geruild. Verder een sushiset er apart bij besteld. Mjammie, het was echt super! Ook de bediening was goed, vriendelijk en niet opdringerig. We gaan er gegarandeerd nog een keer naar toe!

Datum
Naam Mariëlle
Reactie We hebben een schaal 'sushi van de chef voor 2 personen' besteld en daarna nog wat losse hapjes (o.a. paling). Ik vond het heerlijk en ga er zeker nog eens naar toe. Echt een aanrader!