Manu

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Manu
Straat Wielakkerstraat 40
Postcode 6811BD
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4456267
Fax
Email info@manu.nl
Informatie Manu is een lunchroom waar zowat alle produkten op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Fair Trade, biologisch zijn hierbij de steek woorden.

Wij wilden er al een tijdje naar toe en zaterdag dachten we er weer aan en dus werd het lunch plekje Manu.

De lokatie is erg goed, het zit achter de Bijenkorf aan een pleintje. Je kunt er ook buiten zitten. Wij gingen binnen zitten, leuk plekje op een grote bank waar Florian op kon liggen en ook in slaap viel. Het eten deden we toch maar aan tafel, een kussentje in de rug van Florian zodat ie niet van de bank zou rollen.

De kaart is redelijk groot met sandwiches, gebakjes en taartjes, salades, dag pastas en ook nog wat afhaal boodschappen.

Wij gingen voor de dag pasta van parmaham met basilicum en een salade met wilde gerookte zalm. Voor Rosalie een kaas tosti met ketchup.

De salade was goed, lekkere zalm die duidelijk niet de standaard zalm was! Met lekker brood, hier miste ik alleen een smeerseltje voor het brood. De dressing had van mij wat duidelijker van smaak mogen zijn. Okay gerecht.

De pasta was erg goed, grote pasta, geen idee hoe die heet maar het waren zeg maar halve, holle bollen pasta met gebakken parmaham, basilicum en room met wat parmezaan. Dit was de topper hier, ook Rosalie ging er voor en onderhandelde dus een halve tosti voor wat pasta ;-).

Leuk tentje en fijne plek.
Social
 
Door Marco
Datum In 10-10-2010
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE