aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Mandarin Palace | |
Straat | Nicolaistraat 35 | |
Postcode | ||
Plaats | Den Haag | |
Telefoon | 070-360 66 16 | |
Fax | ||
Informatie | Over dit restaurant gelegen in het Statenkwartier komen heel terecht goede berichten in de pers. De in Sjanghai geboren May Lye heeft als voorkeuren groenten dim sum en vis. Voorbeelden v/h menu: flensjes met pekingeend, Voorbeelden van de dim sums: gestoomde pastei met garnalen en koriander, gestoomde pastei met garnalen gevuld met paprika, Chinese kool, winterpeen en peterselie, gebakken noedel gevuld met kip en garnalen. Verder gestoomde coquilles St.Jacques met knoflook, gestoomde tarbot, Chinese broccoli met garnalen gebakken rijst met groenten garnaaltjes in een lotusblad, en licht gefrituurde zoete kastanjes. Als je het restaurant op het uiterlijk beoordeelt dan stemt dat niet hoopvol. De kozijnen laten wat tekenen van achterstallig onderhoud zien en de inrichting doet ook wat sleets aan en is heel smakeloos. Er staat bijvoorbeeld een plastic "gouden" scheepje op één van de scheidingswanden. Je ziet ook gewoon de afhalers voorbijlopen maar het stoort niet want het eten is zo ontzettend goed dat ik deze zaak zelfs boven Wing Wah stel in Rotterdam. Begin met wat dim sums en neem dan een hoofdgerechten uit één van de keukens van China. Van de rijsttafels vond ik de rijsttafel Szechuan (fl 80 twee personen) heel indrukwekkend. Je begint met een rijke soep met een accent dat lijkt op sherry maar in feite rijstwijn is. Hierna passeerden de voortreffelijke dim sums. En voortreffelijk is nog een understatement. Wat een textuur en verfijning! (Je kunt ook een dim sum menu nemen) Vervolgens krijg je 4 gerechten die telkens net wat anders gekruid zijn. Je proeft de voor deze keuken blijkbaar kenmerkende Chinese azijn en wijn terug die ook in de eerste schotel gebruikt was. Aan te raden is het om dit menu te combineren met witte rijst vanwege de kruidigheid. De bediening is zeer aardig. May Lye zelf is wat verlegen en heeft een beetje moeite met het Nederlands. De rekening die zij presenteert is laag te noemen zeker gezien de kwaliteit. De thee troffen we overigens niet op de rekening aan. Afhalen kan hier dus ook. Op de afhaalkaart vind je gerechten terug die voor de Nederlander zeer vertrouwd zijn. Bijvoorbeeld een babi pangang(fl 21,50) maar dan wel met verse vruchten i.p.v de industriële trash uit andere zaken.De buurt zelf is trouwens leuk om doorheen te lopen. Je kunt er lekker bij de dertigers naar binnengluren die daar in de gewilde huizen met hun "oorspronkelijke details uit de jaren twintig en dertig" wonen en even de laatste trends zien. | |
Social | ||
Door | jmjagt@hotmail.com | |
Datum In | 13-2-2001 | |
Fotos |