Makan Swietie

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Makan Swietie
Straat Klarendalseweg 153
Postcode
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4450227
Fax
Email
Informatie Lekkere Surinaamse afhaalzaak, je kunt er ook gaan zitten maar dat is niet zo gezellig. De roti is erg lekker, de saoto ook en de nasi met sateh ook. De prijzen zijn erg laag! Oh neem bij een nasi altijd een portie pitjel (groenten met satehsaus), anders is het zo saai.

Het wordt hier nog wel wat in Arnhem.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 9-2-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Sanne
Reactie We hebben gebruik gemaakt van de afhaal.
Eén keer nasi met lamsvlees in masala speciaal en één keer kipfilet masala speciaal.
Er zat een heel klein bakje kousenband in en dat was het aan groenten.
Oke er lagen nog wat blaadjes sla en tomaat op de nasi, maar deze waren helemaal warm en papperig geworden.
Qua porties grote (op de groenten na), was het verder prima.

Het viel tegen..

Datum
Naam Esther
Reactie Het is eten is altijd lekker, bestel er elke week roti, woon er vlak om de hoek en heb nog nooit een kat gezien daar. Is pure nonsens, omdat je het eten daar niet lekker vindt hoef je nog niet te zeggen dat er een kat rondloopt.. Mensen bereiden thuis toch ook eten met een kat in huis......... En dat er geen smaak aan zou zitten is ook klinkklare onzin, t is werkelijk fantastisch.!! Niks anders dan goede woorden voor Makan Swietie

Datum
Naam Rien
Reactie Warung op de hommelse was gesloten, dus maar naar makan swietie. Ben hier nog nooit eerder geweest, dus maar proberen. Helaas viel dit zwaar tegen... Roti kip met kousenband besteld. Het leek wel een bij elkaar opgewarmd stoofpotje. Totaal smakeloos... Warung is wat mij betreft heerlijk vers en vol smaak en dus vele malen beter!!!

Datum
Naam wilma
Reactie nou ik zie hier diverse reakties op staan.maar smaken verschillen he?ik kom der voor van doetinchem om daar wat te eten.heerlijk hoor en wat de eigenaar betreft ik vind hem wanneer ik ook kom altyd heel erg aardigen altyd een praatje.

Datum
Naam Jason
Reactie Heb zojuist gehoord dat er makanswietie.nl in de maak is. Lekker makkelijk vanachter je PC bestellen!!

Datum
Naam Marcha
Reactie Lekker gegeten niks mis mee...
en je krijgt tenmiste wat kip dat kan je van hommelseweg niet zeggen.. ze geven echt gierig.

Datum
Naam Patty
Reactie Het eten is heerlijk en meneer Rudi die achter de toonbank staat, een grappige en hartelijke man.
Hij is nooit chagerijnig en als je dat wel vindt snap je waarschijnlijk zijn humor niet!
Met mijn smaakpapillen is niets mis, het eten is lekker Surinaams. Wat je zeker ook een keer kunt bestellen is een broodje pom: hmmmmm.

Datum
Naam jan van der leelie
Reactie wie weet er nou wat van ik vind het er erg leker .
een aanrader roti kip egt heerlijk en een betre vind je egt niet dus lul allemaal maar wat over katten en kijk wat er bij je eigen rond loop

Datum
Naam Claudia
Reactie Wij zijn al jaren fan van Makan Sweetie. De eigenaar is komisch en het eten altijd goed en goedkoop. Een van de betere eethuisjes/afhaal in Arnhem. Je kunt er ook fijn zitten i.p.v. afhalen. Ik neem naast de Roti altijd nog een paar Bara's mee die kun je ook de volgende dag koud eten. Superlekker!

Datum
Naam onbekend
Reactie eten is lekker nasi alleen beetje droog alleen de ergste minpunt.... de eigenaar is altijd chagirijnig of reageert zo ik vind dat niet kunnen! dus ik kom daar ook niet meer

Datum
Naam Eibert
Reactie Kom hier ook al jaren (meestal) heerlijk. Ben laatst in Suriname geweest en de roti kan de concurentie aan met veel Paramaribosche rotizaken.

Datum
Naam Sjaantje
Reactie Nou, heb gisteren roti gehaald bij Warung Subur, en we zijn ALLE 4 ziek geworden vannacht....Normaal gaan we altijd naar Makan Sweetie, maar die waren op vakantie!!!

Datum
Naam Wim
Reactie Ik kom regelmatig eten bij Makan Swietie en nog nooit een kat gezien. Knap lullig om zulke nonsens te plaatsen. Het eten is altijd prima, zowel om daar te eten als wel om thuis te genieten.

Datum
Naam Erwin
Reactie Oh wat erg! als je het eten lekker vind moeten jullie smaak pappillen een beetje scholen.. echt het eten is muf smaakloos en er loopt een kat door de zaak (kan echt niet). Arnhem heeft nu enkel één surinamer die redelijk is (helaas), op de hommelseweg. Zelfs daar moet je geluk hebben dat je het vers bereid krijgt. De beste surinamer is helaas gesloten die zat in het spijker kwartier..gerund door chinees surinamers maar helaas al een jaar of 6 dicht. Ik snap dat voor vele nederlanders een beetje kerrie al surinaams maakt.. maar goed...over smaak valt te twisten.

Smakelijk eten!

Datum
Naam Marco
Reactie De laatste keer hier nasi gehaald en die smaakte nergens naar. Hopelijk een eenmalig iets, anders gewoon naar Warung Subur op de Hommelseweg!

Datum
Naam Mien
Reactie Na de recensies hier gelezen te hebben ook maar naar Makan Swietie gegaan.
Wij vonden het niet lekker.
Het eten smaakte niet en zeker niet Surinaams.
De groente in de petjil en saoto waren slap. De pindasaus flauw.
Ik kan zo nog wel even doorgaan, wat mij betreft zeker geen aanrader!

Datum
Naam ingridballast
Reactie SUPER ETEN GOEDKOOP EN HEERLIIK

Datum
Naam riaz
Reactie Tip: bestel telo of pindasoep ook erg lekker weet je!

Datum
Naam bas
Reactie A roti a day, keeps the doctor away!

Bijzonder goede tent!

=========================
internetstrategie &
zoekmachine marketing
http://www.publicimage.nl

Datum
Naam Freek
Reactie Inderdaad super!