Look

Soort Restaurants
Naam Look
Straat Kastanjelaan 1
Postcode
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4451916
Fax
Email
Informatie Op 17-09-2005 hier geweest met z'n tweetjes. Het ziet er een beetje uit als eetcafe. Het menu staat op een groot bord geschreven en het menu wijzigt iedere week. Er is dan iedere keer een vis-, vlees-, vegetarisch voor- en hoofdgerecht en nog 2 toetjes. Verder hadden ze nu ook oesters.

Als voorgerecht nam Alice het vegetarisch gerecht, een combinatie van een mesclun salade met gepofte knoflook in het midden, erg lekker. En daaromheen 3 crostinis, 1 met mozzarella, 1 met een soort pesto en 1 met geconfijte tomaat ofzo. Het was erg lekker!

Ikzelf had de gepocheerde lamstongetjes met gandaham en een stampotje van rucola en daaromheen een boterachtige saus. Ook dit was erg lekker.

Het visgerecht was tonijncarpaccio, ik moet zeggen dat ik erg twijfelde tussen vlees en vis (en eigenlijk ook vegetarisch).

Als hoofgerecht hadden we allebei de Tarbot met een jus van madeira en sherry azijn op een bedje van snijbiet, komkommer en courgette. Erg lekker, heerlijk vis zeg!!

De andere gerechten waren een kaas gerecht met mosterdsaus. En een varkenshaasje met een botersaus.

Wij komen hier zeker nog eens. De prijzen zijn laag, goede service en leuke lokatie. Die wijk moet eens flink uitgebreid worden met restaurantjes!!! Zo'n leuke straatjes daar.
Social
 
Door Marco
Datum In 17-9-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Leuk klein eetcafe/restaurant in het Spijkerkwartier met iedere dag nieuwe gerechten. De combinaties zijn altijd erg lekker en origineel, de sfeer erg goed (beetje trendy) en het personeel erg ontspannen.