aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Locanda Il Principe | |
Straat | Prins Hendrikstraat 11 | |
Postcode | 6828GN | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4453121 | |
Fax | ||
Informatie | Vanavond hier gegeten. Ik was een erg benieuwd, zeker gezien de wisselende reacties op Iens.
Het restaurant zit in een mooie straat in het Spijkerkwartier, dit kan heel leuk buurtje worden met dit soort restaurants. Vlakbij zit Look en de Blauwe Hoek. Binnen ziet het er uit als een eetcafe, niet chique maar wel heel gezellig met een lange bar over bijna heel de lengte. Wij krijgen een tafeltje achterin, leuk zitten daar. We krijgen snel een kaart en een drankje. De kaart is simpel, ca. 3 gerechten per gang met vaste prijzen. € 6,50 voor een antipasti, € 5,50 - € 9,50 voor een halve of hele primi (pasta) en € 16,50 voor een secondi (vlees of vis), daarnaast nog de bijgerechten (€ 2,50) en nagerechten. Onze keus valt op de parmaham met balsamico en de schorsenerensoep met truffel als antipasti, tagliatelli met bolognaise en linguini met vongole als primi. De parmaham met balsamico is super, lekker met rucola en pijnboompitjes met het brood en wat olie een heerlijk voorgerecht. Alice heeft de soep en deze smaakt ook erg goed met de truffelolie erin, had van mij iets uitgesprokener mogen zijn. Toen de pastas, de bolognaise met tagliatelli was erg lekker, lekkere zoete tomaten met gehakt, niet vet zoals vaak het geval is. De linguine met vongole was qua smaak lekkerder, veel knoflook, maar door de niet zo goed schoongemaakte vongole wat zanderig en dat vind ik niet lekker. Dat hoeft volgens mij ook niet, jammer. Als hoofdgerecht had ik de ribeye daarbij als contorni een salade en aardappels uit de oven. Dit was lekker al had er van mij een sausje ofzo bij gemogen, zo was het iets te simpel. Het vlees was wel erg goed. Alice had de kabeljauw met een tomatensaus, gekookte roseval aardappels en boerenkool met knoflook. Toppertje vond ze en ik vond het ook lekker. Goed gegeten en toen nog een latte na. Ruim gegeten, zo 3 gangen is net wat te veel voor ons, minder contorni de volgende keer. Want een volgende keer gaat er komen. Aanwinst voor Arnhem! De commentaren op Iens kan ik niet beamen, de timing van de gerechten was perfect en de smaak van de gerechten ook, zeker voor die prijs! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 27-2-2010 | |
Fotos |