Lemongrass Oosterbeek

Soort Restaurants
Naam Lemongrass Oosterbeek
Straat Utrechtseweg 68
Postcode 6862 AN
Plaats Oosterbeek
Telefoon 026-3392688
Fax
Email info@lemongrass.nu
Informatie Gisteren hier voor het eerst wat gehaald.

Het restaurant zit aan de drukke weg die door Oosterbeek loopt. Parkeren is wat lastig, voor het afhalen zeker, maar ik was vroeg en had van te voren besteld dus dan kan je 'makkelijker' parkeren (dubbel dus ;-)).

De kaart is vrij ruim, met veel Thaise bekenden.

Onze keus was gevallen op mijn lievelings gerecht uit Thailand, kip met basilicum. Alice ging voor het krokante spek met Thaise groenten en een salade met kip en munt (Laab) erbij.

Eerst de salade die was erg lekker, lekker pittig en redelijk gevuld. Van mij mag er wat meer van de vulling in, dus komkommer, munt, koriander. De smaak was goed verder.

De kip met basilicum, dat was zo lekker in Thailand (Chiang Mai), heel fijn gesneden kip (bijna gehakt) met pepers, basilicum en fijn gesneden kouseband. Echt super daar. Bij Lemongrass eigenlijk hetzelfde zoals in de andere Thaise tentjes in NL. Grotere stukken kipfilet, bijna rauwe boontjes, rauwe ui en basilicum. De smaak was goed hoor, maar ik zou toch liever kouseband zien en wat fijner gesneden kip. Redelijk tot goed.

Dan het krokante spek met Thaise groenten. Dit gerecht lijkt meer chinees maar dan wel met het lichte van de Thaise keuken. Door het afhalen is het spek niet meer zo krokant maar de saus is okay, wat vlak misschien, mag wat sterker van smaak zijn. De groenten erg lekker en nog lekker stevig. Misschien deze groenten bij de kip ;-).

Goed gegeten verder, misschien toch eens afstappen van mijn zoektocht naar kip met basilicum en de curries proberen!

Leuk restaurantje met redelijke prijzen en de smaak, tja als je echt thais kent........ maar wel verse spullen en pure smaken.
Social
 
Door Marco
Datum In 31-10-2010
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE