La Puerta

Soort Restaurants
Naam La Puerta
Straat Varkensstraat 48
Postcode 6811 GN
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3510106
Fax
Email
Informatie Vanavond hier gegeten met de kids. We hadden nog een Bongo bon en die moest op.

De lokatie ligt midden in het uitgaansgebied van Arnhem, een straatje achter de korenmarkt, dat ziet er wat minder uit. Wij waren vroeg genoeg, later zou dat misschien minder kunnen zijn.

Het restaurant is een kelder, vrij klein, maar wel gezellig knus.

Wij hadden dus een bon en daar kregen we 10 tapas voor, helaas niet zelf te kiezen.

Ronde 1 bestond uit gehaktballetjes in tomatensaus, lekkere pittige saus. Patatas bravas, een vreemde saus die op mayo leek maar wel lekker was met de aardappeltjes. Een tonijnsalade, okay maar ik miste een dressing. Brood met gegrillde sardienfilet en tomaat, okay, beetje droge sardien. En een vreemde van brood met kaas en tomaat, weinig aan.

Erbij voor de kids nog wat kippevleugels en frites, lekkere vleugeltjes die iets krokanter hadden gemogen.

De tapas waren okay, maar de vreemde die er eigenlijk niet tussen horen waren minder (brood met kaas, broodje gegrillde sardien).

De tweede ronde duurde wat langer en Florian had er helemaal geen zin meer in, daardoor wij ook wat minder. Maar die bestond dus uit champignons die er erg blikkerig uitzagen. Gefrituurde mosselen die volgens mij erg veel olie 'opgeslurpt' hadden. Dadels met spek, tja dat is gewoon niet aan mij besteed. Koude tortilla met spinazie, okay maar waarom niet lauwwarm? En als laatste pikante kipstukjes in tomatensaus, deze was echt niet lekker, de kip niet en de saus niet.

Jammer, helaas was het qua eten in ronde 2 echt niet goed. Misschien door de bongo want we kregen nu ook dingen die ik nooit zelf zou bestellen, maar zelfs dan was het nog niet goed.

Hier zal ik niet zo snel terugkomen.
Social
 
Door Marco
Datum In 10-12-2011
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE