La Fourchette

Soort Restaurants
Naam La Fourchette
Straat Vierakkerstraat 40-42
Postcode 6851BG
Plaats Huissen
Telefoon 026-3252295
Fax
Email
Informatie Hier zijn wij een paar weken geleden gaan eten met vrienden. We hadden wat gezien bij de Keuken op Stelten en dachten dat het wel goed zou zijn.

Binnen ziet het er leuk uit, best groot en ruim.

De kaart is vrij simpel, ik vind het leuk als er wat uitleg bij de gerechten staat, dat was hier minimaal. Vind ik wel jammer.

Uiteindelijk heb ik de volgende dingen geproefd.

Als voorgerecht had ik de salade met Lamsfilet, dit was best lekker, had alleen iets anders verwacht. Het was dungesneden lamsvlees met een heel klein beetje sla en weinig dressing. Het vlees was wel lekker, maar ja alleen wat vlees is wat saai. Alice had de gegrilde scholfilet salade, dit was een stuk beter en een echte salade.

Als hoofdgerecht hadden Alice en ik hetzelfde, risotto met schaaldieren (garnalen). Ik verwachtte een bord vol risotto met wat schaaldieren. Dit was eigenlijk omgekeerd, een stuk of 10 gambas met een heel klein beetje risotto! Tegenvaller, een vriendin mocht geen roodvlees dus ruilde ik met haar en ik kreeg toen lamscarre met ratatouille. Ook hier weer goed vlees maar echt een miniscule hoeveelheid saus! En erg weinig ratatouille. Het garnituur was redelijk, de frites aardig, wat slap en de sla zonder dressing.

Volgens mij kan het een stuk lekkerder zijn als ze wat meer met sausjes enzo gaan werken. Pure smaken oke, maar dit was iets te puur naar mijn smaak ;-)

Simpel gezegd, het was saai eten met weinig smaak.
Social
 
Door Marco
Datum In 15-8-2005
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE