La Cuisine

Soort Keukenbenodigdheden
Naam La Cuisine
Straat Grotestraat 78-81
Postcode 7651 CK
Plaats Tubbergen
Telefoon 0546-622551
Fax 0546-622785
Email
Informatie "De elite in keuken- en tafelcultuur". Leuke, sjieke winkel, heb er zelf een keer knoflooksap gekocht, hebben ook veel moeilijk aan te komen ingredienten. (Marco)
Social
 
Door JMS
Datum In 30-7-2000
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam r meijer
Reactie Heb van mijn ouders een messenslijper kado gekregen om enkele professionele Wusthof en Z&H messen perfect te slijpen. Messen zijn meer dan 10 jaar oud en er moet eigenlijk een geheel nieuwe snijhoek opgeslepen worden.
Dit ging niet met de bij La Cuisine gekochte messenslijper (was daar wellicht ook niet geheel voor bedoeld) en heb via mijn ouders de messenslijper weer laten retourneren. We kregen geen geld terug maar slechts tegoedbon. Moet zeggen dat ik dit voor een dergelijk pretentieuze zaak niet een echt goede service vind: wellicht was een messenslijper in dit geval niet het juiste gereedschap (dus de slijper zal op zich best goed zijn) maar in mijn geval werkte het niet of ik deed iets verkeerd: men bleef erbij dat de slijper op zich zeer goed was maar wilde/kon eea niet demonsteren en bleef bij een tegoedbon: duidelijk gemiste kans om je qua service goed te presenteren vind ik.

Datum
Naam j.ter bbraak
Reactie een fantastische winkel , zeker met de nieuwe eigenaren.
er worden leuke kook -demonstraties gegeven en het personeel is top.
er is een hele mooie collectie ; serviezen , kleden ,
apparaten , keukenhebbedingetjes , pannen.
echt een winkel om eens naar toe te gaan.
de klanten komen ook overal vandaan , ook uit duitsland.