aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | La Cucina Italia | |
Straat | Pauwstraat | |
Postcode | 6811GK | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-3705900 | |
Fax | ||
info@cucinaitalia.nl | ||
Informatie | Afgelopen zondagmiddag hier geluncht. Het is een erg leuk terras met lekkere stoelen.
De lunchkaart is wat klein met verschillende broodjes, niet veel bijzonders daarbij. Ook nog wat pasta gerechten en salades. Wij hadden genomen en gesplit de Antipasti van de chef, een bord vol met kleine hapjes van vis, vlees, groenten. Leuk gerecht, maar met niet zoveel speciaals, het lekkerst was denk ik de gegrillde courgette. Het was wel allemaal wat koud. Alice had de pastasalade met gerookte kip, pesto en nog wat dingetjes. Ook deze was wat te koud maar verder wel lekker! Leuk restaurantje met wat lekkere dingen op de lunchkaart, wil hier nog wel eens naar toe en dan misschien een warm pasta gerecht proberen. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 1-6-2005 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Hier afgelopen donderdag voor het eerst 's avonds gegeten. Samen met collega's van de provincie gingen we hier eten.
Van binnen ziet het er erg leuk uit. Het was nogal druk en er loopt aardig wat, vooral jong, personeel rond. Dat merkte je ook wel want het duurde nogal lang voordat we drinken konden bestellen. Nee de bediening is niet top en zou het ook niet worden. De kaart is erg uitgebreid, warme en koude voorgerechten, pasta en risotto, genoeg hoofdgerechten met vis of vlees en 1 vegetarisch gerecht. Daarnaast nog pizzas en de toetjes. Als voorgerecht ging ik voor de pasta, ravioli met paddestoelen en truffel. Dit was erg lekker, jammer dat er geen brood bij zat dat ook na bestellen niet op tafel kwam! Het was alleen geen ravioli maar tortellini. De soep van 2 collega's zag er ook goed uit en ook de Vitello Tonato zag er goed uit maar had erg weinig saus, jammer. Als hoofdgerecht ging ik voor de zeeduivel met parmaham en een truffeljus met balsamico. Dat was een goede combi, jammer alleen dat het allemaal wat lauw was. Van de anderen heb ik alleen van Mathilde wat geproeft, dat smaakte goed. Ravioli met rivierkreeftjes en kreeftensaus. Als toetje namen Trudy en ik de cappucino, die lekker was. Robert en Mathilde gingen nog wel voor een echt toetje en daar waren ze wel tevreden over. Al met al lekker gegeten, maar voor Italiaans ga ik toch liever ergens anders eten (Da Giulio of Rusticana), vooral door de bediening en het lange wachten. Op zaterdag zal het nog drukker zijn en hoe gaat het dan? |