La Cucina Italia

Soort Restaurants
Naam La Cucina Italia
Straat Pauwstraat
Postcode 6811GK
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3705900
Fax
Email info@cucinaitalia.nl
Informatie Afgelopen zondagmiddag hier geluncht. Het is een erg leuk terras met lekkere stoelen.

De lunchkaart is wat klein met verschillende broodjes, niet veel bijzonders daarbij. Ook nog wat pasta gerechten en salades. Wij hadden genomen en gesplit de Antipasti van de chef, een bord vol met kleine hapjes van vis, vlees, groenten. Leuk gerecht, maar met niet zoveel speciaals, het lekkerst was denk ik de gegrillde courgette. Het was wel allemaal wat koud.

Alice had de pastasalade met gerookte kip, pesto en nog wat dingetjes. Ook deze was wat te koud maar verder wel lekker!

Leuk restaurantje met wat lekkere dingen op de lunchkaart, wil hier nog wel eens naar toe en dan misschien een warm pasta gerecht proberen.
Social
 
Door Marco
Datum In 1-6-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Hier afgelopen donderdag voor het eerst 's avonds gegeten. Samen met collega's van de provincie gingen we hier eten.

Van binnen ziet het er erg leuk uit. Het was nogal druk en er loopt aardig wat, vooral jong, personeel rond. Dat merkte je ook wel want het duurde nogal lang voordat we drinken konden bestellen. Nee de bediening is niet top en zou het ook niet worden.

De kaart is erg uitgebreid, warme en koude voorgerechten, pasta en risotto, genoeg hoofdgerechten met vis of vlees en 1 vegetarisch gerecht. Daarnaast nog pizzas en de toetjes.

Als voorgerecht ging ik voor de pasta, ravioli met paddestoelen en truffel. Dit was erg lekker, jammer dat er geen brood bij zat dat ook na bestellen niet op tafel kwam! Het was alleen geen ravioli maar tortellini. De soep van 2 collega's zag er ook goed uit en ook de Vitello Tonato zag er goed uit maar had erg weinig saus, jammer.

Als hoofdgerecht ging ik voor de zeeduivel met parmaham en een truffeljus met balsamico. Dat was een goede combi, jammer alleen dat het allemaal wat lauw was. Van de anderen heb ik alleen van Mathilde wat geproeft, dat smaakte goed. Ravioli met rivierkreeftjes en kreeftensaus.

Als toetje namen Trudy en ik de cappucino, die lekker was. Robert en Mathilde gingen nog wel voor een echt toetje en daar waren ze wel tevreden over.

Al met al lekker gegeten, maar voor Italiaans ga ik toch liever ergens anders eten (Da Giulio of Rusticana), vooral door de bediening en het lange wachten. Op zaterdag zal het nog drukker zijn en hoe gaat het dan?