aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Kwong Chow | |
Straat | Steenstraat 83D | |
Postcode | ||
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | ||
Fax | ||
Informatie | Beste Chinees-Indisch restaurant, verassende gerechten. Echt een aanrader!! | |
Social | ||
Door | knet | |
Datum In | 22-2-2005 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Nog eens hier geweest en nu samen met Rob en gezin en wij dus met Rosalie erbij.
We waren er om 16 uur, achteraf precies op tijd. Later werd het echt steeds drukker, grappig is dat er heel veel Nederlandse afhalers waren en degenen die bleven eten waren allemaal chinezen. Wij gingen dus voor de Dim Sum. Natuurlijk de pekingeend, siu mai (garnaal en varkensvlees), ha kau (garnaal), chinese loempias, mini loempias, kreeftpasteitjes, St. Jacobsmossel. Voor de kinderen nog wat bami. Alles was erg lekker, uitschieters de kreeftpasteitjes en peking eend. De manier van bestellen is niet chinees (denk ik), wij bestelden dus in 2 rondes en dat is geloof ik niet wat ze gewend zijn gezien de reactie van de ober. De bediening of ambience is niet waarom je hier komt ;-). Lekker gegeten, toch eens ook de normale hoofdgerechten gaan proberen want op al die tafels om ons heen zag dat er heel lekker uit! |
Datum | |
Naam | Dewi Wanders |
Reactie | Ik eet regelmatig bij Kwong Chow in Arnhem en ben altijd meer dan tevreden over de vriendelijke bediening, het lekkere eten en de rustige sfeer. Als je dan iets wil bestellen, kijk dan achter in het menu naar de gele bladzijdes. Daar staan de heerlijkste Kantonese gerechten. Gegarandeerd lekker. Kwong Chow, een heerlijke lunch of smakelijk diner. |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Eindelijk is het er van gekomen om hier te gaan Dim Summen. Donderdag 23-11-2005 samen met 3 collega's hier geluncht.
Als je binnenkomt is het een gewone, normale afhaal chinees, gelukkig wist ik dat het niet zo hoeft te zijn ;-) Wij kwamen voor de Dim Sum. Heel simpel gezegd is Dim Sum de Chinese variant voor Tapas, allemaal kleine gerechtjes dus die je deelt. Ik had al veel gelezen over de Pekingeend met pannenkoekjes, dat moesten we dus zeker proberen. De eerste ronde werd dus Siu Mai, garnaal en varkensvlees in deeg, de beste die ik ooit had. De pekingeend met pannenkoekjes, heerlijk, wat was dat lekker zeg! Zo'n pannenkoekje met komkommer en lenteui met chilisaus (de hoisinsaus vond ik niet zo lekker, Andor wel). Nog wat Ha Kau, deeg gevuld met garnaal, ook erg lekker. En als laatste wat gestoomde koteletjes, erg lekker maar wat gepiel met de botjes. De tweede ronde: Pannenkoekjes gevuld met gehakt, dat was niet zo lekker met name door het erg zachte deeg. Gestoomd kalfsgehaktballetjes, dit was wel weer lekker, wel een beetje sponsachtig. En één van mijn favorieten van vandaag, gefrituurde Kreeft Wontons, stonden niet op de kaart maar kwam de ober zelf mee. Oh en ook nog Gestoomde(?) oesters met zwarte bonensaus, al vraag ik me af of ze gestoomd waren, volgens mij was er gewoon warme saus op de oesters gelegd want de oester zelf was nog erg zacht en dat viel een beetje tegen, de saus was wel erg lekker. En als laatste nog een herhaling van de lekkerste uit de vorige rondes: Siu Mai, Pekingeend en gefrituurde Kreeft Wontons. Het lekkerste dim sum dat ik ooit had, jammer genoeg is het wat moeilijk bestellen omdat er niet veel uitleg bij is. Ik weet ook niet of ze mijn favoriet hebben: iets met St. Jacobsmossel, die in Amsterdam heeft dat wel. Aanrader en vergeet zeker niet de pekingeend te bestellen, staat niet op de dimsum kaart maar hebben ze dus wel. |