Koken bij Cafenoteca

Soort Kookschool of -studio
Naam Koken bij Cafenoteca
Straat Herenstraat 140
Postcode 2271 CL
Plaats Voorburg
Telefoon 070-3874844
Fax 070-3879611
Email info@cafenoteca.nl
Informatie 1. Kookcursussen:


Cafenoteca organiseert verschillende regionale Italiaanse kook cursussen. Dit zijn eenmalige lessen die wij in onze eigen professionele kook studio in de winkel gegeven. Deze zijn €70, - per persoon (incl. B.T.W.), dit is inclusief uw eigen gemaakte 3-gangen menu, verschillende wijnen, en onze espressokoffie. De recepten krijgt u aan het eind van de avond mee, zodat u de kans heeft om thuis te koken wat u op onze cursus geleerd heeft. Wij nemen een minimum van 10 personen en een maximum van 20 personen aan voor deze cursussen.
2. Wijncursussen:Een basiscursus wijn proeven kan met een minimum van 10 en een maximum van 20 personen worden geboekt. De kosten zijn €35,- per persoon (incl. B.T.W.).

Cafenoteca geeft eenmalige, maar ook longterm wijn cursussen.

U leert alle facetten van het wijn proeven via wijn tests. Door het proeven van verschillende wijnen uit bekende en onbekende wijngebieden, zult u de geur en smaak van de wijnen kunnen beoordelen.

Tijdens deze cursus zullen er anti-pasti gerechten geserveerd worden.
3. Wijn-spijs avondLaat je culinair in de watten leggen door onze keuken brigade, alle gerechten worden voorzien van een passende wijn waarover natuurlijk ook iets verteld wordt. Uiteraard kan deze avond muzikaal omlijst worden door het inmiddels vermaarde duo Jelita & Marcel. Kosten zijn €60,00 per persoon (incl. B.T.W.) Ook voor deze avond geld een minimum van 10 en een maximum van 20 personen.

Social
 
Door Brigitte
Datum In 22-11-2005
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE