Kohinoor of India

Soort Restaurants
Naam Kohinoor of India
Straat Oude Oeverstraat 7
Postcode 6811GX
Plaats Arnhem
Telefoon 026 3514153
Fax
Email
Informatie Gisterenavond hier gegeten met oude collega's. We wilden ook vegetarisch en dan is Indiaas natuurlijk wel geschikt.

Het was niet druk op een dinsdag, geloof 2 tafels en iemand die kwam afhalen.

We besloten om ieder een voorgerecht te nemen en ieder een hoofdgerecht en dit te delen.

Voorgerechten waren wat klein en daarom wat lastiger te delen maar we probeerden het toch.

Ik heb geproefd de mix kebab, kip en lamsvlees gegrilld, erg lekker. Van Mathilde nog een lamsgehakt worstje geproefd, ook lekker en lekker pittig.

Als hoofdgerechten hadden we dus 1 vegetarische Thaly voor Trudy en voor de rest de volgende gerechten: Rogan Josh met lamsvlees, Murgh Mushrooms, Kip met Spinazie en Tikka Massala. Eigenlijk was alles lekker, de Murgh Mushrooms was het pittigst. Het is lastig uitleggen wat het allemaal precies was, in ieder geval currys. We kregen er heel lekkere dunne rijst bij en Naan brood.

Trudy kreeg de vegetarische Thaly, een bord met allemaal kleine schaaltjes met verschillende gerechtjes. Het viel erg goed in de smaak!

De bediening was erg aardig, de eigenaar stelde voor om de volgende keer een soort buffet te nemen zodat we van alles wat kunnen proberen en niet alleen de 'grote' hoofdgerechten. Dat lijkt me wel wat!

Een succes dus.
Social
 
Door Marco
Datum In 23-4-2008
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Bij Kohinoor kun je voortaan ook bestellen en dan komen ze het eten bezorgen.

Vanavond Murgh (kip) Madras heet besteld en voor de kids Murgh Tikka Massala, daarbij Naan brood. Bij de bestelling kregen we ook nog een salade en rijst.

Erg lekker en zeker eens wat anders dan Chinees. De madras curry was erg pittig maar wel lekker. Bij het bestellen kun je de pittigheid aangeven, nu dus voor heet gekozen volgende keer is dat medium ;-).

De kids vonden het ook erg lekker zeker met het brood.

Datum
Naam Marco
Reactie Afgelopen dinsdag hier weer met collega's heen geweest. Nu dus voor de keuze van de eigenaar.

Geen voorgerechten deze keer, meteen dus het hoofdgerecht.

We kregen mixed grill tandoori, pittig lamsvlees, milde kip curry, garnalen curry, gemengde groenten en een vegetarisch thaly (de spinazie daar in is helemaal super!!). Daarbij naan en rijst.

Allemaal lekker, topper waren de gamba's en de lamscurry. Heerlijk met naan brood!

Volgende keer met de provincie collegas naar de Japanner!