Karakter

Soort Restaurants
Naam Karakter
Straat Stationsplein 10
Postcode 6811KG
Plaats Arnhem
Telefoon 026 445 88 13
Fax
Email info@restaurant-karakter.nl/
Informatie Karakter
Het restaurant zit recht tegenover het station in Arnhem. Het is vrij klein maar ziet er leuk uit. We worden hartelijk ontvangen en krijgen al snel de kaart en wat brood met kruidenboter en een bakje olijven. Leuk.

De kaart is niet al te groot en er is ook nog een maandmenu. Wij kiezen uiteindelijk gewoon a la carte van de kaart.

Als voorgerecht neem ik de gamba's met knoflook op z'n spaans. Het wordt leuk geserveerd met een stukje geroosterd brood en de gamba's in gloeiend hete olie met knoflook. De smaak is goed en ik vraag om nog wat extra brood. Lekker.

Alice heeft als voorgerecht een vis duo. Carpaccio van tonijn en een tartaar van zalm. Een lekker fris gerecht, vooral de carpaccio.

Een leuk begin. De bediening is attent en komt af en toe langs op een fijne manier.

Het hoofdgerecht voor mij is een gegrilde ossehaas met truffeljus en een stukje zachte sucade daarbij wat boontjes, gepofte roseval aardappels en krokante zoete aardappel. Het gerecht is goed op smaak, de ossehaas mals en perfect gegrild en de sukade heerlijk zacht. Lekker met de truffeljus. Het is een flink gerecht.

Alices hoofdgerecht is Harder op de huidgebakken met risotto en holandaise saus, ook hier met boontjes. Dit gereht vind ik wat minder, de smaak van de risotto ok maar soms niet helemaal gaar. De saus goed en de vis ok, maar er zitten nog wat graatjes in. Smaak dus goed maar uitvoering niet zo. Ook dit weer ruim voldoende.

Ruimte voor een toetje is er niet, daarom alleen een lekkere machiatto als afsluiter.

Leuk zeker voor de prijs, het vlees echt goed maar de risotto moet echt beter.
Social
 
Door Marco
Datum In 30-6-2014
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE