Josephine Coffee

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Josephine Coffee
Straat Korenstraat 6-8
Postcode 6811 GT
Plaats Arnhem
Telefoon
Fax
Email info@josephinecoffee.com
Informatie Op de plek waar nu Josephine Coffee zit, zat eerst Coffee Grounds. Helaas is Coffee Grounds dus gesloten. Daarom maar weer eens gaan kijken of het nieuwe Josephine Coffee deze plek goed in neemt.

Van binnen is het zeker verbetert! Het is erg leuk ingericht en ook de indeling is anders geworden. De ingang is niet meer via het trappetje maar een deur eerder, binnen moet je dan wel nog een trap op, als je tenminste wilt gaat zitten want vooraan is het afhaal gedeelte. Het ziet er top uit!

Boven kun je dus zitten om koffie te drinken en/of wat te eten. Wij komen dus om te lunchen. Het trappetje blijft lastig met een kinderwagen, maar ons lukt het wel om boven te komen, ouderen of misschien een ouder alleen met kind zou lastig kunnen zijn.

Boven is het een stuk ruimer geworden lijkt wel, maar dat is optisch, door de nieuwe inrichting en indeling. Erg leuk is de kast met kinderspeelgoed en boekjes en natuurlijk wat luxe tijdschriften.

Het menu is vrij klein, maar hopelijk dus de kwaliteit goed. Alice besteld de Zweedse wrap met makreel en groene mosterd maynoise. Ik bestel de salade met kip, gemarineerde paddestoelen en gedroogde tomaatjes en Josephines dressing.

Alice is erg tevreden over haar wrap, het is alleen wat weinig voor de lunch. De salade van mij is wel voldoende voor de lunch en lekker (de dressing!)! De volgende keer zou ik wel om brood erbij vragen en niet een soort toast dat er nu bij kwam.

Erg leuk detail bij beide gerechten is de saus en dressing die er apart bij kwamen. De mosterd mayonaise in een mini potje en de dressing in een mini flesje.

Conclusie, leuke vervanging van Coffee Grounds maar ik vond de broodjes bij Coffee Grounds beter. Tenminste vergeleken met wat we gisteren hadden, we gaan hier nog wel vaker naartoe om de andere dingen te proberen. Alice vond de koffie van Coffee Grounds ook beter.

We zullen zien wat het gaat worden in de toekomst, maar we gaan hier zeker vaker naartoe om de rest te proberen.
Social
 
Door Marco
Datum In 20-11-2007
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam aj
Reactie Zeer teleurstellend! De eigenaresse van deze zaak is zo klantonvriendelijk dat we er de hele middag een nare bijsmaak van hadden. Geen sprankje vriendelijkheid. Taart was absoluut niet dagvers. Erg jammer. Koffie was wel goed. Locatie en inrichting ook prima maar vanwege de negatieve uitstraling van de serveerster/eigenaresse komen we voor geen goud meer terug.Datum
Naam Batti Charlouis
Reactie Gezellig cafeetje met heerlijke broodjes, thee assortiment mag van mij wat uitgebreider, herlijke warme chocolademelk en een heel fijne, warme gezellige, comfortabele sfeer. Ik kom er graag!

Datum
Naam marianne
Reactie Mijn dochter en ik wilde onverwachts high teaen. Op de site gekeken en daar stond dat men niet hoefde te reserveren voor de petit high tea. We kwamen binnen en het zag er leuk uit. Wel bediening die niet zo vrolijk keken maar ok. Toen de bestelling opgenomen werd en wij de petit high tea wilde bestellen kregen we te horen dat dat niet kon....ik gaf aan fat er op de site stond dat je niet hoefde te reserveren. Er werd geïrriteerd gereageerd en men zou het met de kok overleggen. Even later kregen we te horen dat het te druk was en we maar iets anders moesten nemen. We zijn teleurgesteld weg gegaan en zijn toen naar Dudok gegaan. Ondanks dat reserveren daar gewenst was voor een high tea, was t geen enkel probleem. Daar hebben we genoten van een heerlijke high tea geserveerd door hele vriendelijke bediening!!

Datum
Naam Madelon
Reactie Jammer! Het is me zo tegengevallen! Ze zijn inmiddels verhuisd naar de bakkerstraat! De locatie is wel wat beter met een eukevtuin maar het personeel is er zeker niet beter op geworden. Er werd shagrijnig gekeken en zelfs af en toe gesnauwd naar het personeel! Zo ga je niet met je mensen om. De broodjes waren niet heel erg bijzonder! De zalm was oke! Wel fijn dat het sausje er apart bij geserveerd werd.nalleen hiervan is dan weer jammer dat er SCHIMMEL in de deksel van het potje zat!!! Ieeeee! Toen we er wat van zeiden werd er niet echt gereageerd! Oh sorry zal het doorgeven! Verder werd er niet over gesproken! Beetje jammer! Jammer want het is een leuk plekje alleen het personeel verpest het nogal. Wij lopen voortaan een straatje verder. Genoeg leuke zaakjes in arnhem om een lekker broodje te eten in een gezellige sfeer!

Datum
Naam Marco
Reactie Afgelopen zondag hier geluncht. Lekker weer dus fijn buiten zitten.

De meiden van zondag waren erg aardig en gewoon kind vriendelijk. Binnen een leuk kinder hoekje waar Rosalie ook nog even gespeeld heeft.

Het eten was okay, niets bijzonders. Rosalie een boterham met komijnenkaas die ze erg lekker vond (zonder korsten ;-)). Alice de Josephine XL een mega club sandwich met Tonijnsalade, een laag met Mozzarella, tomaat en pesto en Gegrillde groenten met spinata romana. Lekker maar niet zo origineel gemaakt. Ik had de salade met JC gerookte zalm, ook deze okay maar weinig bijzonder.

Leuk tentje, lekkere koffie en sappen maar weinig bijzondere gerechten.

Datum
Naam Fred
Reactie Heb een lunch voor 2 bon gekregen en zie dat Josephine's daar bij is aangesloten, ben wel erg benieuwd geworden.... naar de bediening ;-)

Datum
Naam wil
Reactie heb gekeken naar de recentie's, jammer, besluit nu om niet te komen, was van plan een high tea te doen, samen met m'n zus.

Datum
Naam mary
Reactie Heel klantonvriendelijk!!!!
Het ziet er van binnen mooi uit, maar de bediening en met name de bazin gedragen zich ronduit belachelijk.... Wij vroegen om een toastie van coffee grounds, maar werden medegedeeld dat we dan maar beter konden vertrekken!! Vooral de manier waarop dit gezegd werd en de toon van de nieuwe eigenaresse doen je je afvragen waarom de vrouw in de horeca werkt!! Wij dachten in eerste instantie dat het gewoon verbouwd was maar het is dus overgenomen.... en er NIE beter opgeworden!!

Datum
Naam Jennifer
Reactie Afgelopen vrijdagochtend stapte ik uit de bus en had ontzettend veel zin in een kopje koffie voordat ik naar de markt zou gaan. De vrijdag daarvoor was dit 'koffiehuisje' me opgevallen en ik bedacht toen al dat ik daar heel snel wilde gaan eten/drinken! Toen ik langsliep iets voor tienen was het nog gesloten (openingstijd was toch 08.00 uur?), nou dan maar na mijn bezoek aan de markt.

Later een vriendin gebeld en met haar afgesproken om daar wat te drinken...mijn zoon van 3 was er ook bij.

We kwamen binnen en het sprak me enorm aan. Lekkere taartjes en de snoepjes voor kinderen. Ik kom graag in een kindvriendelijke omgeving. Eenmaal de trap op zag ik een kinderhoekje...erg gezellig!!! Prachtig ingericht en van alles voorzien om een kind tevreden te houden.

We bestelden een drankje en mijn vriendin ging nog even vragen of ze een pakje rozijntjes (v/d hema, die daar in een bakje stonden te pronken) mocht hebben voor mijn zoon. Ze kwam erg teleurgesteld terug! Ze vond de manier waarop ze werd aangesproken niet netjes. Haar werd verteld dat zie pakjes daar stonden om mee te geven bij het vertrek, als beloning dat de kids zich goed gedragen hebben.
Daar zit zeker wat in. Dat legde ik ook aan mijn vriendin uit, maar ze zei dat het vooral ging om de manier waarop ze aan werd gesproken. Ze mocht wel één meenemen, maar dan kregen we geen snoepje als we weggingen.

Goed! Klaar, punt! De drankjes kwamen! Het zag er heerlijk uit.
Mijn zoon was een boekje aan het lezen die we net gekocht hadden en toen zijn drinken kwam ging hij netjes op zijn knieën zitten...helaas wel een beetje met zijn schoenen op de stoel, maar ik heb nog gekeken of ze vies waren en dat was niet het geval. Ik heb nog tegen hem gezegd dat hij niet mocht staan op de stoel. En daar luisterde hij ook naar.

De eerste bediende vroeg of de kleine niet met zijn schoenen op de stoel kon zitten en ik vertelde haar dat ik het snap, maar beloofde dat hij niet erop zou staan en dat zijn schoenen niet vies waren(modder-/poepresten). Ik kon aan haar zien dat ze hier niet zo blij mee was. Aan de ene kant snap ik het wel.

Toen ik een paar tellen later naar het toilet ging hoorde ik haar het de andere vertellen...en beide gaven aan het BELACHELIJK te vinden. NIET NORMAAL, dit was wat ze zeiden. Toen ze me zagen gingen ze iets zachter verder praten.

Hoppa, snel naar mijn vriendin en zoon. Ik gaf aan dat we maar snel moeten gaan...bah, kreeg zo een naar gevoel! En dat terwijl het er zo kindgericht uitzag :-(... Nog even kwam de andere ons hetzelfde vertellen, waarop ik zei: we gaan, dus t is al goed....Was ze ook niet blij mee, want er was toch een kinderstoel. KOM OP, dacht ik bij mezelf. Mijn zoon zat net rustig te 'lezen' en is niet aan het rondrennen of schreeuwen...en hij zit al heeel lang niet meer in een kinderstoel. Ik kon mijn oren niet geloven. En nogmaals het was vooral de manier waarop ze dit hebben aangepakt.

Betaald en vertrokken! En al mijn vrienden vertellen hierover! Ik ben erg boos.

Als je je restaurant kindvriendelijk inricht, moet je het zelf toch ook een beetje zijn.

Gr. Jennifer

PS de koffie en appelsap waren wel erg lekker, erg jammer dat ik er zo een gevoel aan over heb gehouden. NASTY WOMAN was het! Bah!