aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Il Forno | |
Straat | Roerkade 3 | |
Postcode | 6041 KZ | |
Plaats | Roermond | |
Telefoon | 0475-317985 | |
Fax | ||
Informatie | Dit leuk ingericht Italiaans restaurant kent geen menukaart. De enige keuzes die je maakt is wel en geen voor- en/of nagerecht. Verder eet je wat de pot schaft, dus alle voorgerechten, alle hoofdgerechten en alle nagerechten worden je aan tafel geserveerd. Wat je lust eet je op en wat je niet lust laat je gewoon liggen. De schotels zien er niet alleen verrukkelijk uit, ze smaken ook uitstekend. Geen standaard Italiaans, maar juist de specialiteiten. Daarnaast hebben ze er een verrukkelijke huiswijn en bronwater van Italiaanse origine (dit is veel smakelijker dan Spa). En voor de prijs hoef je het echt niet te laten (50,-/75,- pp). | |
Social | ||
Door | Will | |
Datum In | 5-8-2001 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Riëtte |
Reactie | Wij hebben hier heel lekker en gezellig gegeten. We waren met een groep van 11 en ik hoorde pas op de dag zelf dat je eet wat de pot schaft, zonder menukaart. Omdat ik erg ziek wordt van een aantal levensmiddelen - zoals kaas, alcohol, citroensap en chocolade - schrok ik daar nogal van. Ik heb echter een lijstje aan de kok gegeven en daar werd heel goed rekening mee gehouden. Verschillende schotels werden speciaal voor mij opgemaakt en toch was er genoeg keuze. Ik ben dan ook niet ziek geworden na deze leuke avond. |
Datum | |
Naam | van Boven |
Reactie | Wij zijn gaan eten bij il Forno en het was rond uit slecht. De zogenaamde Italiaanse witte wijn die we geserveerd kregen zat in een rare blauwe fles van Cuvee Bacchus, de fles was al open dus vermoedelijk was de wijn overgegoten. Het voorgerecht was erg simpel en met erg weinig fantasie bereid. Rauwkost met erg veel majonaise en een carpaccio en een stukje gerookte zalm. Het hoofdgerecht was koud en de pasta was krokant (hard) omdat het onder de grill verwarmd was.We hebben het dan ook teruggestuurd en kregen een beledigde kok aan onze tafel. We moesten maar in de keuken komen kijken (anders moesten we de hele rekening betalen) en dat hebben we dan ook gedaan. Het zag er netjes uit maar het was duidelijk te zien dat bijna alles uit de schappen van de Hanos of de Sligro kwam. Dus ons vermoeden werd hiermee bevestigd. Alles wordt opgewarmt in kokend water of onder de grill.Weinig eigen inbreng dus.... Uiteindelijk moesten we ook nog de hele rekening betalen. Dat is dus echt niet gebeurt. Hier gaan wij nooit meer eten! |