aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Ichiba | |
Straat | Markt 25 | |
Postcode | 6811 CH | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-3512612 | |
Fax | ||
info@ichiba.nl | ||
Informatie | Een tijdje geleden zag ik dat er op de plek waar eerst Tempo Dulu zat nu een nieuw Japans restaurant zat. Eerst eens googlen leverde dus een all you can eat restaurant op. Nou houd ik wel van japans dus hier wilde ik het wel eens proberen....
We gingen er voor de lunch naar toe. Parkeren is makkelijk zat en ruim voor de deur mogelijk. Voor de lunch was het niet druk. Bij binnenkomst zagen we een vrij grote ruimte met nette tafels mooi gedekt, een strak interieur en ik vind dat wel mooi. Er waren geloof ik nog 2 andere tafels bezet dus ik vraag me af hoe lang de lunch nog mogelijk is. De formule is wel wat anders dan bij anderen, wat 'netter' zeg maar ;-). Je mag maximaal 4 gerechten per tafel per keer bestellen en alles wordt aan tafel gebracht en gewoon opgenomen, dus niet met briefjes of iets dergelijks. De kaart bestaat uit een sushi deel en een deel met warme gerechten, aziatisch allen. Voor de sushis krijg je zeg maar standaard combinaties van 4 stukjes per combinatie, slim gedaan zo. Verder nog sashimi (toeslag) en oesters (ook met toeslag). De warme gerechtjes gaan van vlees, vis, vegetarisch, gegrillde, gefrituurd, gestoomd, van alles. De verwachtingen zijn hoog, vooral na Iens te hebben gelezen. We gaan eerst voor sushi, een zalm en tonijn nigiri. Voor mij is een goede graadmeter hoe de rijst is en die is hier erg goed. Gewoon lekker op smaak en precies goed gaar, dus je proeft de korrels nog. Verder is die op de goede temperatuur, dus niet koud. De vis is goed. Een andere combinatie is met Unagi, spicy tuna, futo maki en gerookte zalm geschroeid. Super unagi!!!! Ook de spicy tuna is top, alleen niet rauw. De minste is de gerookte zalm. Daarna wat warms...... Biefstukjes van de plaat, dit blijkt teppanyaki te zijn met knoflook en een soort teriyaki saus. Lekker met mals rundvlees. Tafelgenoot heeft de roodbaars met mango, dit is een nogal groot gerecht met helaas gefrituurde vis, dit is wat minder. Daarna neem ik de rijstnoedels met gambas, een lekkere portie goed gebakken noedels, lekker op smaak met soja en verse groenten als taugeh en lenteui. De gamba's hadden iets harder gebakken mogen worden. Tafelgenoot neemt nog een combinatie met Unagi, die is echt heerlijk! Als afsluiter neem ik ook nog dezelfde combinatie. Lekker gegeten en als ik de prijs vertel van de lunch dan is dit een top prijs kwaliteit verhouding. Voor zo'n all you can eat lunch, the nice way, betaal je 15 euro p.p. 's Avonds kost het 22,50 door de week of 24,50 in het weekend. Ik kan nog niet beoordelen hoe deze formule werkt in een drukke tent en of het dan ook prettig zitten is. Voor de lunch vind ik het een topper! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 3-6-2012 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Lucas Mierzwinsky |
Reactie |
We kwamen om 15.35 uur aan, twee volwassenen en een kindje van 3.
Het restaurant zag er werkelijk schitterend uit, helaas, helaas, niets van mogen meemaken... De lunch, tot 16:00 mogelijk, werd ons vriendelijk doch dringend ontzegd, door een nogal kortaf zijnde mevrouw. We zouden het niet redden om voor 16:00 uur (!) te eten en daardoor gebruik te mogen maken van de lunch, het eten moest immers ook klaar nog klaar gemaakt worden... Een vlugge blik in het restaurant, maar liefst twee mensen die zaten te eten. Was het dan te druk? hadden ze geen zin, de strenge serveerster was subiet, ik vroeg nog of het niet mogelijk was, immers wij betalen er ook voor. Helaas regels zijn regels, opperde de serveerster wederom licht geïrriteerd. Met andere woorden, lunch tot 16:00 is tot 16:00 inclusief opeten en laten maken. Gelukkig is het in tijden van crisis niet voor elk restaurant van belang om 50 euro te verdienen in een uurtje tijd. Voldaan richting Arnhem centrum gegaan, immers als je zo wordt behandeld WIL je er natuurlijk ook niet meer eten. Uiteindelijk, lekker bij Ask the Chef gegeten in Arnhem centrum, is uitstekend bevallen. |