Het Genot

Soort Restaurants
Naam Het Genot
Straat Haringvliet 92
Postcode 3011TH
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-4124891
Fax 010-4120145
Email info@hetgenot.nl
Informatie Op 01-02-2004 zijn we hier geweest voor we naar de Vrienden van Amstel Live gingen in het Ahoy. Van te voren op de kaart gekeken en het leek me wel wat. Annemarie had gereserveerd voor 12 man ofzo, ik hoopte dat we nu niet een vast menu kregen en dat gebeurde ook niet. Gewoon a la carte bestellen.

Het eten was erg goed!

Ik had als voorgerecht pijlstaart inktvisjes gevuld met gamba met kruiden puree op wat sla. Erg lekker, de inktvis was lekker mals en combineerde goed met de gamba. Niet te knoflookerig met wat lekker brood erbij. Er zat een dressing van yoghurt en limoen bij, ook erg lekker. Het was gewoon een heerlijk voorgerecht!

Alice had de geitenkaas uit de oven op notenbrood, ook erg lekker, weer met wat sla enzo.

Als hoofdgerecht had ik de Verleiding ;-) een combinatie van carpaccio van coquilles, heel dungesneden coquille, met daarop gebakken gamba's gestoken in wat aardappelpuree. Met wat oude balsamico besprenkeld. Ook heel erg lekker!

Alice had als hoofdgerecht varkenshaas met paddestoelenfarce en paddestoelen risotto, het vlees was lekker en de risotto ook, alleen de saus was wat flauw.

Het enige dat eigenlijk een beetje tegenviel was het garnituur bij het eten, alleen wat hard gebakken aardappels. Gelukkig zijn de porties voor voor- en hoofdgerecht groot genoeg om je te vullen.

Dit restaurant heeft een geweldige kaart, eigenlijk alles was er op stond leek me lekker! Echt een restaurant naar mijn smaak.

Heerlijk!
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 2-2-2004
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE