aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Het Genot | |
Straat | Haringvliet 92 | |
Postcode | 3011TH | |
Plaats | Rotterdam | |
Telefoon | 010-4124891 | |
Fax | 010-4120145 | |
info@hetgenot.nl | ||
Informatie | Op 01-02-2004 zijn we hier geweest voor we naar de Vrienden van Amstel Live gingen in het Ahoy. Van te voren op de kaart gekeken en het leek me wel wat. Annemarie had gereserveerd voor 12 man ofzo, ik hoopte dat we nu niet een vast menu kregen en dat gebeurde ook niet. Gewoon a la carte bestellen.
Het eten was erg goed! Ik had als voorgerecht pijlstaart inktvisjes gevuld met gamba met kruiden puree op wat sla. Erg lekker, de inktvis was lekker mals en combineerde goed met de gamba. Niet te knoflookerig met wat lekker brood erbij. Er zat een dressing van yoghurt en limoen bij, ook erg lekker. Het was gewoon een heerlijk voorgerecht! Alice had de geitenkaas uit de oven op notenbrood, ook erg lekker, weer met wat sla enzo. Als hoofdgerecht had ik de Verleiding ;-) een combinatie van carpaccio van coquilles, heel dungesneden coquille, met daarop gebakken gamba's gestoken in wat aardappelpuree. Met wat oude balsamico besprenkeld. Ook heel erg lekker! Alice had als hoofdgerecht varkenshaas met paddestoelenfarce en paddestoelen risotto, het vlees was lekker en de risotto ook, alleen de saus was wat flauw. Het enige dat eigenlijk een beetje tegenviel was het garnituur bij het eten, alleen wat hard gebakken aardappels. Gelukkig zijn de porties voor voor- en hoofdgerecht groot genoeg om je te vullen. Dit restaurant heeft een geweldige kaart, eigenlijk alles was er op stond leek me lekker! Echt een restaurant naar mijn smaak. Heerlijk! |
|
Social | ||
Door | Marco Schellings | |
Datum In | 2-2-2004 | |
Fotos |