aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Herbergh DOlde Marckt | |
Straat | Markt 10 | |
Postcode | 7121CS | |
Plaats | Aalten | |
Telefoon | 0543-472951 | |
Fax | ||
info@herbergholdemarckt.nl/ | ||
Informatie | Vanavond hebben we hier gegeten met de ouders van Alice.
Het restaurant heeft een leuk terras, maar omdat het niet zo warm meer is en het waarschijnlijk koeler zou worden besluiten we binnen te gaan zitten. Binnen ziet het er verzorgt uit en de tafels zijn mooi gedekt. De kaart is best ruim en de prijzen zijn niet laag maar ook niet heel hoog. Wel hoger dan je zou verwachten, maar het is natuurlijk nog wel afwachten want misschien is het een 'pareltje' :-). Na overleg besloten we met z'n allen het verrassingsmenu te nemen, 3 gangen want die met 4 gangen heeft een soep erbij en daar vind ik niet zoveel aan. Het voorgerecht is een salade met een gedroogde ham uit Aalten zelf. Erg smakelijke salade met lekkere slasoorten als eikeblad, rucola en lollo rosso. Verder nog wat zaden en pitten, zongedroogde tomaatjes, scheuten en een lekkere mosterd dressing. Oh er kwam ook nog tomatenbrood bij met kruidencreme, dat had van mij gewoon brood mogen zijn. Het hoofdgerecht was een combinatie van getrancheerde entrecote en een kleine ossehaas met calvadossaus en bulgur. Het vlees was erg mals en lekker, de saus ook lekker (alleen wat weinig) en de bulgur wat flauw maar met de saus kwam dat wel goed. Als bijgerechten zat er weer een lekkere salade bij, gebakken aardappels, frites en als warme groente en mengeling van boontjes: boter-, grove snij- en dunne boontjes. Het nagerecht was een grand dessert van mango sorbetijs, wat verse bosvruchten (framboos, aardbei en andere bosbessen en vruchten) en een stukje pruimen bavarois, met wat geschaafde amandel. Lekker toetje, niet te klein en niet te groot met een lekkere frisheid zodat het niet te machtig werd. Daarna nog een lekkere cappucino. Lekker gegeten voor een redelijke prijs-kwaliteit, wat mij betreft net iets te duur, maar zeker geen spijt. De gerechten waren erg goed, alleen niet, hoe zullen we het zeggen, speciaal ofzo. Daa |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 11-8-2007 | |
Fotos |