Fusion

Soort Restaurants
Naam Fusion
Straat Kortestraat 8
Postcode 6811EN
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4433639
Fax 026-5533639
Email info@fusion-foodbar.nl
Informatie Gisteren hier gegeten met oude collega's. We wilden ergens buiten zitten en dan op een leuke manier. Ik had gehoord dat je hier leuk buiten kon zitten, een soort binnenplaats. Dus lekker uit de wind, alleen niet meer in de zon. Het zag er binnen erg leuk uit en buiten ook, leuke zitjes met fleece dekens.

Het restaurant is dus fusion keuken georienteerd. Op de kaart vond ik het vooral fusion door veel verschillende keukens maar niet echt fusion in de gerechten.

Mijn keuze was even lastig, of het menu en dan met garnalen gevulde pasteitjes met soja dip. Dan een argentijnse biefstuk met chimichurry boter en als toetje Creme Brulee. Of zou ik gaan voor a la carte met Thaise Carpaccio, gegrillde tonijn met kalfsjus en eventueel met een toetje.

De keus viel op het menu.

Het voorgerecht, lekkere gyoza achtige 'dumplings' met soja dip. Liever ook zoals gyoza (panfried ipv frituren).

Het hoofdgerecht viel vooral wat tegen door de kleine biefstuk met wel erg lekkere boter. Gelukkig genoeg bijgerechten die erg goed waren: gefrituurde wedges, krieltjes in de schil, komkommer-appel salade, gewone salade, bloemkool. Genoeg dus!

Als toetje dus de creme brulee, ook wel lekker maar deze heb ik beter gehad.

Gewoon lekker gegeten voor een redelijke prijs in een gezellig en leuk restaurantje.
Social
 
Door Marco
Datum In 16-6-2010
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE