FoodXL

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam FoodXL
Straat Nieuwe Plein 22a
Postcode 6811 KN
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3701418
Fax
Email
Informatie Een restaurantje waar je kunt afhalen en ook kunt gaan zitten om wat te eten. Ze hebben Vietnamees, Thais, Indonesisch en Surinaams, genoeg keus zou ik zeggen.

Geweldig concept! Nu maar hopen dat de kwaliteit ook goed is. Gisteren (10-10-2004) voor het eerst bij FoodXL gegeten. We hadden allebei een soep genomen. Alice de Vietnamese Kippensoep (Mien Ga) en ik de Thaise Vissoep (Tom Yum). Die van Alice was niets bijzonders maar de Tom Yum was erg lekker en pittig! Volgende keer de andere soepen proberen.

Daarna namen we met z'n tweeen een groot Vietnamees menu. Dit is misschien niet voldoende voor grote eters, wij kwamen net van de bioscoop en zaten nog vol van de M&M's ;-) Het menu was smakelijk zeker de kip, de tahoe, en het ei. De boontjes en het varkensvlees was niets bijzonders maar wel smakelijk.

De volgende keer gaan we gewoon een menu samenstellen uit de vitrini, die is echt mega en je kunt dus een menu samenstellen door 2 vlees, 2 groenten en een eigerecht te kiezen met witte rijst (of wat anders). Voor vis/garnalen betaal je iets meer.

Nog heel veel te proberen.

Oh en ook niet onbelangrijk, ze bezorgen!!! YES!
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 11-10-2004
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Erwin
Reactie XL is een lachertje..concept slecht eten slecht!! Je kunt namelijk niet 50 verschillende gerechten aan bieden..dat voorspeld narigheid! Je kunt namelijk nooit zoveel gerechten vers aanbieden..Ik zou zeggen terug naar 8 soorten en dat super kwaliteit.

Datum
Naam Martijn
Reactie Gisteren bij FoodXL gegeten in Woerden. Vandaag lopen we de hele dag op en neer naar de WC. Slecht dus! Ik ga er niet meer heen.

Datum
Naam vincent
Reactie bestelling geplaatst om half 6 bezoring om half 9
voedsel was koud en niet te eten 24 euro lichtre voor een kleine kouwe hap, zeer slechte service en slecht eten